anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Viata este pretioasa.Cu bucuriile si necazurile ei.Cum vedeti voi viata?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

"Viata este o cutie cu bomboane de ciocolata.Niciodata nu sti ce vei primi." E un citat din filmul "Forrest Gump", film ce merita a fi vazut. Eu as zice mai mult: viata este un banchet, un banchet aproape gratuit in care gasesti tot ce iti doreste inima, un banchet in care, daca deschizi bine ochii, vei ramine uimit de tot ce iti poate oferi. Uneori e dulce, alteori e amaruie, dar niciodata nu vei descoperi dulceata vietii mai bine ca atunci cind ai descoperit si gustul ei amarui. Uneori e dura, insa mai apoi iti transmite, daca sti cum sa reactionezi fata de ea, ceva din duritatea ei, facindu-te mai tare, mai puternic, mai capabil sa faci fata altor provocari. Traiesti, visezi, speri, iti faci planuri, pentru ca uneori viata sa iti dea totul peste cap si sa trebuiasca sa o iei de la capat, dar asta este ea, e o aventura, o aventura ce merita a fi traita.

14 răspunsuri:
| FoarteLetargic a răspuns:

E frumoasa si merita traita. Enjoy the life!
Numai bine!

| DiaNa357 a răspuns:

Bunahappy
Eu cred ca viata ar trebui sa fie traita sin plin deoarece numa una avem.Trebuie sa vedem mereu partea buna in orice pentru ca doar asa putem sa fim fericitzi.

Viata are si urcushuri si coborashuri dar daca nu ar mai fi coborashurile urcushurile nu ar mai fi asa frumoase.

Sper ca stii cum sa iti traiestiviata si sa nu o risipesti
Mult noroc:*

| dya333 a răspuns:

Viata este chiar frumoasa daca stii sa o iubesti.Te invata sa astepri si sa ai rabdare ca toate se vor rezolva la timpul lor, ca vei primi tot ceti doresti daca si tu respecti anumite reguli.Viata este cel mai minunat lucru pe care Dumnezeu l-a creat si a hotarat sa ni-l deanoua fiintelor de pe Pamant de aceea trebuie sa invatam sa o iubim si sa o traim ca si cum am muri mainehappyFara viata noi nu am traiwinking

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Preţioasă, n-ai zis tu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Viata este o scena. Dupa 50, 60, 70 de ani de reprezentatii vei fi dat jos si vor veni altii in locul tau care pot juca mai bine decat ai facut-o tu.Bafta

| Doiniţa_3278 a răspuns:

Viata poate fi descrisa ca o scena de teatru, cu jucatori buni si mai putin buni. In fiece zi te confrunti cu noi obstacole, cu noi incercari. Cisiga cel ce infrunta toate greutatile, are incredere in sine si intelege adevaratul sens al vietii, trecind la o noua etapa a vietii, la un nou Scenariu.
Iubesc viata asa cum este, cu bucurii si dezamagiri. Iubesc viata pentru ca am o familie care tin la ei. Eu vad viata ca o sansa sa o pot face mai frumoasa nu numai pentru mine ci si pentru cei din jur happy

| Shatzie a răspuns:

Dar ghilimelele? Unde-s ghilimelele?

| blondissima a răspuns:

Viata-i ca o carte. O primim cadou cu introducerea si sfarsitul scrise, dar cuprinsul, cand fiecare zi e doar o alta pagina, nu-l scrie nimeni in locul nostru.

| EmaS a răspuns:

Alinutzasadicutza
Ti se pare ca am reprodus un text, sau un citat spus de cineva?
Eu stiu ca ghilimelele sunt semne grafice care se folosesc atunci cand reproduci intocmai un text spus de cineva.

| Shatzie a răspuns:

Mea culpa! E un cliseu atat de des intalnit ca mi-a sunat ca un citat.

| Ofiintă a răspuns:

Viata nu este un lucru, mai degraba ii putem spune un fenomen de care toti avem parte fie ca vrem fie ca nu ne place
Ne chinuim sa ajungem pana la varf si de acolo mai avem mult drum de parcurs intr-o alta viata...

| wales a răspuns:

Viaţa este cel mai prețios lucru, dar trebuie să ne aflam scopul pentru care am fost creați. Cu toate că viaţa este foarte grea ''...blestemat este acum pământul din pricina ta. Cu multă trudă să-ți scoți hrana din el în toate zilele vieții tale;'' Genesa 3:17, se mărită să trăiești pentru fiecare secundă dată de Dumnezeu, chiar El ne îndeamnă să profităm de acest mare har:

'' cum vom scăpa noi, dacă stăm nepăsători față de o mântuire așa de mare, care, după ce a fost vestită întâi de Domnul, ne-a fost adeverită de cei ce au auzit-o,'' Evrei 2:3.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Viata este un dar divin,o gazda a sufletului nostru,aflat in trecere pe pamint,nu avem dreptul sa ne batem joc de viata asta. Uneori insa,necazurile si incercarile sint atit de mari, incit capacitatea omului de a intelege, este depasita si cedeza psihic.Numai bine.

| elasexygagica a răspuns:

Viata e o masina de sex