| EmaS a întrebat:

Viata este scurta si frumoasa, dar si plina de necazuri.Incercam sa traim la cele mai inalte standarde in societatea si lumea in care existam? Luam noi, ce este mai bun de la viata?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa este:Scurta,frumoasa pentru unii, plina de necazuri pentru altii.Din pacate, multi nu mai stiu sau nu vor sa stie ce este bun in viata.Sufletul lor va avea mult de suferit.Pamintul se umple tot mai mult de oameni ce imbraca rautatea si multe vor mai fi de indurat.Numai bine.

18 răspunsuri:
| Necrophagist a răspuns:

Morala e că tu trăieşti pe un nor şi unii dintre noi nu.

| miradoniz a răspuns:

@Necrophagist;)) simt nevoia sa îți îmbunătățesc ziua;) that will do it? http://www.youtube.com/watch?v=R0uZiAfUUWg&feature=related

| Gabonne1982 a răspuns:

De multe ori nu prea avem timp sa luam ce-i mai bun de la viata.Vorba lui Paler : "Viata este un miracol ticalos de scurt". Probabil ca omul s-a pierdut pe drum incercand permanent sa-si faca o viata cat mai confortabila si a uitat ca pana si propria viata este totusi un "bun". Chiar daca am lua ce-i mai bun de la viata, exista posibilitatea sa nu putem gestiona toti acest "dar" al vietii.Si acum depinde fiecare ce intelege prin "ce este mai bun de la viata". Fiindca ca pentru fiecare individ in parte, poate insemna altceva. Poate ca inca n-am invatat sa luam ce-i mai bun de la viata si ratacim ca bezmeticii in propriul nostru univers numit destin.

| CattyA a răspuns:

Viaţa este ca părul de la c*r, scurtă şi plină de ****.

| harciog a răspuns:

Ai dreptate.Tocmai am primit un sut in fund si tot ce este mai bun in momentul asta pentru mine inseamna doar un simplu patent sa-mi trag chilotii afara de prin orificiul intim.

| Klepto a răspuns:

Nu... o sa traiesc corect din punct de vedere crestineste ca ma asteapta 72 de virgine in rai, opa am incurcat religiile, ce primesc? aaa da, o sa fiu in sanul cuiva(o sa fie natural sau siliconat?), o sa-mi trag o doaga de butoi mic pe cap si o sa cant afonic "laude Domnului".Ma asteapta ceva bun dupa moarte? De ce sa traiesc cu un regret imens?(sa nu indrazneasca unu sa bage citatu lui Pascal).
Iau tot de la viata, bune, rele, cum vin, ca vin oricum.Incerc sa traiesc la cele mai inalte standarde ale mele, ca doar o viata am.
Cand o sa fiu mort, o sa doresc sa-mi moara masina-n trafic sau sa fiu inselat, asa ca "Every day is a gift because it's the present".
@Necro datorita raspunsului tau am facut un colaj cu Ema.

http://dragonball.wikia.com/....../index.php Ema-furioasa si grabita.

http://dragonball.wikia.com/....../index.php Ema-bucuroasa.

http://dragonball.wikia.com/....../index.php Ema-ganditoare.

@georgiana Habar nu ai cat ma bucur ca nu-ti mai merg emoticoanele.

@Georgiana: And prog rock player turned jazz / fusion,that's a pretty awesome thing, thanks, you made my day!

@Gogh: Nici că se putea un colaj mai bun.
Totuşi nu ştiu de ce vrea femeia asta să se compromită.

| EmaS explică:

Necrophagist
Ce te face sa crezi ca ma compromit? Sau, mai bine spus ce intelegi tu prin acest cuvant? Defineste-mi.Fa-te inteles.

| EmaS explică:

Woodenpints
Eu recunosc ca viata este grea pentru fiecare dintre noi.Depinde de fiecare individ in parte cum alege sa traiasca.Te poti bucura de lucrurile marunte ale vietii,poti sa fructifici fiecare moment frumos,sa te bucuri de familia ta, sa fii fericit, sa ai pace.Stii ce am observat eu? Oamenii rai sunt invidiosi si nici ei nu au liniste si pace.In schimb, daca ai o inima curata si buna, ai pace si te simti implinit.Asta face diferenta, nu banii sau posesiunile materiale.Atitudinea inimii conteaza.

Uite Ema, dacă toţi cred că tu ai băut prea mult, şi numai tu nu înseamnă că te-ai îmbătat şi trebuie să te culci.
Dacă toţi nu au dreptate şi ceea ce spui tu e pur ei bine trebuie să în păstrezi pur şi să nu te avânţi în gloată.

| Vizitiul a răspuns:

Stii cum sta treaba? Eu nu iau ce-i mai bun de la viata, eu doar ma multumesc cu ceea ce primesc de la mine insumi. E posibil ca ceea ce gasesc mai bun in viata, sa nu fie bun si pentru mine. Odata ce-am primit, inseamna ca-s si multumit.

| EmaS explică:

Necrophagist
Tot nu m-ai lamurit.Eu cred ca un om care are la baza niste principii si valori care incearca sa fie moral,sa nu jigneasca pe nimeni, nu poate fi numit compromis. Face parte din bunul simt sa-ti impui vointa sau convingerile strivind dorintele sau parerea altora, oricat de slabi ar fi ei.Fiecare avem dreptul sa ne exprimam punctul nostru de vedere. Daca nu ai aceleasi pareri, nu inseamna ca eu ma compromit.Eu gandesc ca tu te compromiti vorbind astfel cu o persoana de sex feminin.Dar, deja iti cer prea mult.Nu toti cunosc bunele maniere.

Ema nu îmi întoarce cuvintele astfel încât să sune ridicol, mai degrabă aş spune că eşti atât de fixată pe propriile idei încât pe ale mele le vezi superficial.Intenţia nereflectată asupra unui punct de vedere te poate compromite, discredita, afecta onoarea.

| DianaScorpio a răspuns:

Luam de la viata atat cat putem si ne duce capu... Putem lua lucrurile bune sau lucrurile rele, totul depinde de noi, desi in general luam din ambele intr-o masura mai mare sau mai mica.

| EmaS explică:

Necrophagist
Este valabil si pentru tine.De unde stii tu cat am reflectat eu pana am ajuns la anumite idei si convingeri?

M-am referit la a reflecta asupra punctului meu de vedere înainte de a face un atac la persoană.
Mai bine îi explic ceva raţional nepotului meu de 4 ani, înţelege mult mai bine

| EmaS explică:

Necrophagist
Deci numai tu ai dreptul sa ataci, ceilalti, nu.Este OK.