Anna
| Anna a întrebat:

Viata fiecarui om este condusa de ceva.Indiferent daca conduci o masina, bati un cui sau lovesti o minge de fotbal, in acel moment tu conduci, ghidezi si directionezi obiectul respectiv. Ce conduce viata ta?

Răspuns Câştigător
eileen
| eileen a răspuns:

Pe mine ma conduce viata de la spate, viata plina de tot felul de evenimente, care m-au format si ma vor drept inainte. Am o FORTA mai mare decat tot ce exista si anume Dumnezeu in care cred. Si care ma conduce.

14 răspunsuri:
Anna
| Anna explică:

Imi doresc sa-L las pe Dumnezeu in fiecare zi la carma vietii mele.

| Bacemi a răspuns:

Iubirea.

| Bacemi a răspuns:

Iubirea.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Incercarea de a face bine, de a fi buna. Si durerea ca nu reusesc uneori, ca rautatea altora e uneori mai puternica decat orice altceva.

Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Ratiunea.

| cristi a răspuns:

Motivatia de a-mi atinge scopurile. uneori nu pot sa le ating si ma las condus de speranta, cand dispare si aceasta sunt condus de viata pentru un timp, .impactul intamplarilor asupra mea in incercarea mea de a-mi atinge scopurile ma schimba( conceptiile mele), dupa care imi regasesc motivatia in noi scopuri nascute dupa conceptiile noi.

cristian
| cristian a răspuns:

Pe mine ma conduce de cele mai multe ori intuitia.

carla
| carla a răspuns:

Speranta, vointa, increderea in fortele proprii si respectul pentru mine si pentru cei din jurul meu.

| Midnight Rain a răspuns:

Copy-paste din Rick Warren, mademoiselle? tongue

| Delia 75 a răspuns:

Iubirea pentru sotul meu.

| ada a răspuns:

Speranta

| kitiku a răspuns:

Liberul arbitru. daca ai 4 sau 2 directii, esti liber sa alegi. esti responsabil de alegerea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Motivatia

| maxy a răspuns:

Tu!