Prefer sa zic ca va fi un premiu ''dupa'' nici decum o pedeapsa adica frate aici e pedeapsa (iadu pe pamant iti zice ceva?)
Tot mai multi oameni mor majoritatea omorati de altii pentru ce pentru ca ala nu invata si se apuca sa faca crime ca sa supravietuiasca pentru ce ca cei de sus ne conduc si o fac prost iar in cele din urma o sa dam inevitabil intr-un gard si o sa ne zdrobim pentru ce?
daca si dupa va fi la fel sau mai rau eu unu prefer sa raman aici inca mai exista sperante de o viata mai buna foarte mici dar inca exista
Omul trebuie sa se simta in siguranta, stiind ca exista ceva mai presus de el care sa-l protejeze, Dumnezeu. Chiar daca exista sau nu...
Simplu. ne acceptam existenta si traim cinstit si frumos fara a privi in stanga si in dreapta
"Eu" de ce am impresia ca se uita toti la mine si din stinga si din dreapta si din toate partile, cind eu n-am facut altceva decit sa-mi vad de drum si sa nu privesc la nimeni?
Crezi ca se poate, cind toti se uita in curtea celuilalt si, parca nefiind in de ajuns mai arunca privirea si in "dormitorul" tau, tulburindu-ti si mai mult intimitatea?
anonim_4396 întreabă: