| Daria a întrebat:

Viata mea mi se pare plictisoare, am tot ce-mi trebuie dar nu ma simt prea fericita.Cum imi pot face viata ma interesanta, sa invat sa ma bucur de fiecare clipa si de tot ce am?happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste-te ce ai facut, de ai toate cele.cate rele cate bune.gandeste-te cat e clipa de mica si ce repede dispare, cat de putin timp ai sa te bucuri de ea.raporteaza clipa la minute,ore,zile,luni, ani, la eternitate, si vezi ca se merita sa fii fericita 70-80 de ani si sa te bucuri in orice clipa de orice, fiindca viata e o clipa in raport cu vesnicia.

9 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

E si normal, primesti totul de-a gata. Viata ta, o sa devina mai interesanta, atunci cand iti vei procura tot ceea ce-ti doresti de una singura. O sa vina vremea in care o sa-ti intemeiezi o familie, o sa apara copiii, o sa ai o responsabilitate in plus. Viata, de abia acum incepe.

| cristi202 a răspuns:

Gindeste-te cum ar fi sa nu mai ai toate cite le ai. Cindva, lovit de o boala crunta, fara putinta de a ma misca prea mult, am realizat ce inseamna fiecare lucru, sa il ai sau nu, sa il poti face sau nu. Mai apoi, cind am putut sa ma sui intr-un nuc sa scutur nucul ca sa cada nucile, acel simplu lucru care parea atit de banal, pentru mien a insemnat atunci le fel ca atingerea Everestului de catre un alpinist. Nu credeam ca am sa mai ajung sa o fac, si crede-ma, cind am fost acolo sus si am realizat ca totusi am reusit sa ma catar din nou intr-un copac, aproape ca am plins de bucurie. In acea perioada am invatat sa ma bucur de fiecare lucru, cit de mic ar fi el.

| mihaibrasov a răspuns:

Gaseste un partener de conversatie (de ex. hmmm. Eu happy ), sau un iubit (ok, aici probabil nu ma calific). Cand traiesti cam singur multe lucruri au insemnatate reduse, iar fericirea e mai greu de gasit.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Fa o plimbare in Bucuresti, in cartierul Ferentari, la 12 noaptea. Sa vezi trairi intense!

| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

Pai asta numai tu poti face singura cu ajutorul unor activitati care stii ca te fac fericita, sau macar mai implinita. de exemplu eu ascult non-stop muzica, pentru ca mi se pare ca este arta care ma face cel mai bine sa inteleg viata asa cum este ea si s-o iubesc si cu bune si cu rele. viata este interesanta si crazy in fiecare moment, tot ce trebuie sa faci este sa fii si tu nebuna ca sa poti sa o iei inainte cu dreptul. sunt multe lucruri care te pot ajuta sa te distrezi... mai ales acele hobbies care implica exprimarea sentimentelor tale interioare prin intermediul bazei pe care acestea se cladesc ( gen pictura, desenul in creion, muzica, dansul... chiar si scrisul te face se te mai deconectezi). poti face fotografii pentru ca prin intermediul camerei vezi aceiasi lume dar diferita totusi de cum o cercetezi cu ochii liberi. poti incerca orice iti face placere, fie singura fie alaturi de cele mai bune prietene. kiss

| Eva a răspuns:

Du-te si viziteaza un camin de copii abandonati, un azil de batrani sau o clinica de oncologie. Prin comparatie, o sa te simti mult mai bine.

| Maariiaa a răspuns:

Nu contează că ai o situație financiară bună, contează să ai bucuria sufletească.
Poți să ai toți banii din lume și altele cele de trebuință și să fii nefericit.
Doar tu poți să îți impui o regulă bine stabilită prin care să îți trăiești viața la maxim.
Nu avem 10 veți,avem doar una. Ori că trecem prin bine sau prin rău trebuie să îndurăm.
În cazul tău văd că nu ai probleme financiare, probleme în familie sau în altă parte și totul este ok.
Chiar îți cunosc sentimentul acesta pentru că și eu l-am avut(o perioadă scurtă de vreo lună doar). Probabil că trăiești în singurătate și nimeni nu te poate înțelege.
Nu știu bine. Trebuie să îți impui să te distrezi, să faci activități frumoase pentru tine.Să face ce îți place cu cine îți place și să trăiești viața.
Nu chiar te poți distra tot timpul dar acolo măcar o dată pe lună sau săptămână fiecare are nevoie.
Dacă vrei eu te pot ajuta foarte mult în acestă privință. Îmi trimiți un mesaj privat cu id-ul tău și m-ai comunicăm acolo. Eu te voi adăuga și la prieteni. Și eu am și am avut probleme de genul acesta și chiar identice cu ale tale.
Sper că îți voi fi de ajutor!
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubeste un baiat.

| Riciu14 a răspuns:

Iesi in oras cu prieteni distreazate in asa fel in cat sa te bucuri de fiecare clipa, fa lucruri care nu le-ai mai facut pana acum
...si app daca nu ai prieten fa-ti unul si iti zic eu ca o sa te bucuri de fiecare clipa