Luam hotarari, facem lucruri mari, cumparam si vindem, strangem si risipim... facem tot ce ne pofteste ochii, apoi...bagam de seama ca toate lucrurile pe care le facusem sunt desertaciune si goana dupa vant si ca nu este nimic tainic sub soare
Fara banii ce ai sa fim realisti, sinceri cu noi in primul rand, desigur ca scopul vietii este sa ai banii, cu ei ai tot ce isi doresti, fara ei nu ai nimic, mai bine mort decat fara banii asta e adevarul, munca nu e o moarte lenta da ce ai vrea sasi cada din cer, pune mana si munceste ca nu mori din asta
Nu am spus că banii nu ne sunt de folos.Dar unii vor tot mai mulţi, chiar dacă nu au nevoie de ei.Sunt oamenii care calcă peste cadavre numai pentru bani, se vând pe ei înşişi şi nu numai chestia de bani vreau să scot în evidenta, dacă te uiţi la striri zilnic vezi aceleaşi întâmplări, aceeaşi inculţi care apar si de fapt nu fac nimic.Mă refer si la cei care stau pe calculator 24 de ore, acestia trăiesc o moarte lentă.
Da, s-ar putea sa o asemanam cu asa ceva, asa cum zic baietii astia aici http://www.youtube.com/watch?v=oO57iv8NnZA, desigur ca mai avem si momente placute sau memorabile care ne fac sa credem ca nu am trait degeaba si ca a meritat!
Murim de cant ne nastem, de cand se produce prima regenerare celulara.
Oricum, nu toti alearga dupa bani. Cand omul isi da seama ca nu este fericit cu bani, se va schimba - se va ilumina.
Se pare ca iluminarea asta vine doar atunci cand ai cateva milioane de euro in cont.
Corect! Pana atunci luptam sa iesim - din inchipuita - mizerie.
Seriously? Nothing else to do? Sucks thinking. Can stop it pls?! No. So, I thought too.
Da, oamenii sunt ca niste roboti. Sclavii corporatiilor sau a patronilor, de dimineata la munca pana seara si tot asa in fiecare zi.
Rutina de a visa la bacnote... suntem ca niste drogati ce murim lent cum spui. Dar de fapt cine se grabeste sa moara?
Da, se poate si ma bucur ca mai vad o minte luminata. Daca te supune viata monetara macar mentalitatea sa nu ti-o schimbe... asa putem schimba lucrurile.