| Maximus a întrebat:

Viata va daruieste absolut totul, (cu conditia sa acceptati), dar voi ce-i daruiti vietii?
Maximus

7 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Eu pot sa-mi infuentez viata prin alegerile mele.Pot sa traiesc frumos, sa am o viata linistita, sa mananc sanatos.La fel de bine pot sa fac excese de tot felul, dar o sa suport consecintele.Asa ca va sfatuiesc sa aveti grija de voi,sa nu faceti excese, nici cu mancarea nici cu bautura sau tigara care dauneaza grav sanatatii, sa respectati orele de somn.Va doresc o viata de calitate tuturor!

| EmaS a răspuns:

@Harciog
Nu ai vazut ce a patit SnuK? Curiozitatea asta te poate costa mult.Si pretul pe care-l platesti poate fi mult prea mare. Sfatul meu este :Fugi de ele!

| 4b a răspuns:

Mdaaa, iti daruieste viata asta totul, insa ce se intampla daca nu-ti permiti ''conditia''?! ( si sa stii ca ea nu consta doar intr-un accept, aici vorbim de mult mai multe lucruri )
Daruiesti ce ai...cine n-are, n-arehappy

| bb_9337 a răspuns:

Vietii ii lasi la urma urmei "lucrurile" existentiale tie: corpul, parti din suflet si parti din spirit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata da dovada de cel mai inalt altruism. Daruieste si nu asteapta nimic la schimb. Poate se multumeste si se bucura doar pentru faptul ca o traim la maxim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ema,cu etnobotanicele avem voie sa facem exces?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumiri.