| Emilian601 a întrebat:

Viitoarea cea mai mare realizare a omenirii? http://www.descopera.ro/......onie-video
accesati video-ul!

22 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Mai bine te ai uita pe http://www.youtube.com/nasatelevision
Sunt mai de incredere. Porcaria aia de descopera.ro baga numai minciuni pentru publicitate.

| Wøodenpints a răspuns:

Site-ul ăla este o panaramă. Doar minciuni.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Wøodenpints):

Îmi dau seama instant de nivelul de educației al unei persoane, cum îmi dă link-uri de pe descoperă sau lovendal.laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Emilian601 explică (pentru Wøodenpints):

Ai vreo recomandare?

| anonim_4396 a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Neah, doar o scurtă vacanță departe de toxicitate.

Eeexact.big grin Old habits never change.

| Wøodenpints a răspuns (pentru Emilian601):

Ce recomandare, de site? Păi, niciunul nu zice 100% adevărul. În afară de blogul meu.

Majority of them.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am mai auzit.deocamdata in 6 ani s-au construit doar 60 km de autostrada.melcul e mai rapid decat noi.Eu inca nu am zburat niciodata. altii nici nu stiu merge cum trebuie.ehe.vrabia...mihai viteazul.

| 1Mihai1 a răspuns:

11 ani? Nu prea cred.

| Emilian601 explică (pentru 1Mihai1):

Cam devreme ce-i adevarat, daca nu va fi aceasta urmeaza in jurul lui 2033 alta

| 1Mihai1 a răspuns (pentru Emilian601):

Vom vedea...

| iKronstadt a răspuns:

Poate... cea mai mare minciuna actuala laughing
Omu' nu cunoaste planeta pe care s-a nascut, dar vrea pe Marte. Hai, sa fim seriosi!

| Mn0 a răspuns:

Intai sa ajunga ei pe luna cu adevarat dupa sa viseze la marteoh go on

| Emilian601 explică (pentru Mn0):

Asta cu veridicitatea aselenizarii este complicata rau, adica daca a fost un succes de ce nu s-a repetat?

| Mn0 a răspuns (pentru Emilian601):

O data ce filmezi in Texas ca ai fost pe luna numai merge sa filmezi de n ori ca se prinde toata prostimea si asa suntem prostiti pe fata daca te uiti atent la pozele de pe luna vezi cum sufla vantu steagutongue si pe luna nu i vant, penibil rau...

cum nici GAGARIN nu a fost primul om in spatiu au fost altii nu el

| Hombre a răspuns (pentru Emilian601):

Stii ma de ce nu s-a mai dus pe Luna, pentru ca nu era iarba sa pasca caprele, d'aia. Totusi pentru tine ca sa stii si lasa informatiile de pe lovendal, din 1969 în 1972, NASA a trimis şase misiuni cu oameni pe Lună. Odata ce a aflat ce ii interesa la ce dracu se mai plimba pe acolo ca doar nu se ducea cu bicicleta.

| Hombre a răspuns (pentru Mn0):

Asa e ma, dar nu "alti" ci o "EA" a fost inaintea lui Gagarin, catelusa LAIKA.
http://saig86.wordpress.com/2011/08/05/va-mai-amintiti-de-laika/

| Johanndjmt2 a răspuns:

Doar daca gasesc cei de la nasa o modalitate de a genera gravitatie artificiala, altfel nu prea as crede. Dar totusi tehnologia evolueaza fulgerator de la un an la altul asa ca cine stie? Poate vor reusi.