Este un poem foarte sensibil si frumos, dar trebuie sa mai lucrezi putin la profunzimea trairilor pe care le asterni in cuvinte. Toate cuvintele care sunt folosite sunt placute, insa trebuiesc asezate in asa fel incat sa iasa din stereotip. Inceputul insa este foarte promitator. Mult succes!
"Si nu am sa mai caut vindecare,
Iubirea nu e o rana deschisa."
Iubirea e o rana deschisa de cele mai multe ori totusi...
Un poem frumos.
Emisescu spunea in poezia sa "Criticilor mei" ca : "E usor a scrie versuri/Cand nimic nu ai a spune,/ Insirand cuvinte goale/Ce din coada au sa sune. " Doar ca la tine nu prea suna si totusi o poezie cu versuri albe ce mie unul nu imi spune absolut nimic. Mai ai mult de munca, insa este un inceput bun.
Nu vreau sa te lingusesc, asa cum o fac majoritatea useri-lor ce au postat un comentariu, simulad faptul ca le place acel "poem" doar de dragul unei recompense numita " funda" sau chiar un vot. Nu-mi dorec astfel de rocompese venite pe fondul unei linguseli.
Sper ca ma intelegi.
Maximus
E foarte frumoasa, si profunda. Mesajul ti se intipareste in minte si ramane acolo. Inca o data, foarte frumos
Si eu ma refeream prin comment la post (adica la blog) pentru a ii putea arata pers in cauza mai usor raspunsurile dar in fine (long live copy paste si messu
Woow! si eu cunoscut multe poeme.versutile sunt foarte frumoase! cred ca poemul e despre iubire si arata un sentiment aparte.e frumoas poemul.
primesc fundita