| RAY a întrebat:

Voi aveti obiceiul de a vorbi singuri? o adaug la stiinta pentru ca e vorba de pshiologie, pshiologic s-a dovedit ca e ceva bun, eu vreau sa stiu daca pshiologic e si sanatos asta, cand e nebune cand e normalitate?

5 răspunsuri:
| angemon500 a răspuns:

Ma eu vorbesc singur.Nu mi se pare un lucru anormal sa vorbesti singur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,e normal sa vorbesti singur.Bine ca daca te vede cineva zice ca esti nebun dar a vorbi singur cand nu e nimeni prin preajma doar tu si cu tine, este un lucru normal.

| marian5693 a răspuns:

Nebunie e cand vorbesti singur si iti raspunde cineva, desi tu esti singur in casa.

| OOOLEOOO a răspuns:

Nebunie e probabil cand nu constientizezi asta, iar actiunea ta deranjeaza anturajul din jurul tau.

Omul vorbeste singur cand se simte confortabil (starea de siguranta) atunci isi permite sa fie el insusi sau cand este intr-o stare de flux.

Mai poti vorbi singur si atunci cand iti educi mintea printr-o terapie de autosugestie.

| Deaad a răspuns:

laughing Eu imi fac viata un film, vorbesc singur de cand ma stiu, ma sfatuiesc cu mine insumi si vorbesc si in soapta se multe ori sau doar miscand buzele.Ma consider cel mai bun prieten si ma consider pe mine altcineva, atunci cand vorbesc singur.Si folosesc formulari de genul, stiati ca, voi.Ca si cand mi-as povesti viataCateodata imi scapa soapte si oe strada, vorbesc non stop.Nu stiu daca e ceva rau, daca sunt nebun.Nui pasa.Imi place