Conform ultimelor cercetari omenirea mai dureaza un milion de ani.Se fac insa recrutarri pentru popularea planetei Marte pentru orice eventualitate.
Cel mult pana cand soarele isi va epuiza combustibilul, nu este exclus nici un sfarsit prematur, stii doar ce au patit dinozaurii.
In jur de 1-2 miliarde de ani, doar soarele ne ameninta, ne putem feri de meteoriti din buncare subterane, daca se produce incalzirea globala ne putem duce mai inspre poli
În al Treilea Război Mondial oamenii se vor omorî cu pietre și bețe. So, interpretați voi.
De ce presupui ca acum exista oameni pe pamant? Muhahaha Scuze dar ma mai apuca... Pai daca nu ne ataca mafia-zionisto-reptiliano-masono-dentista-rusa oricum nu conteza... Si sa presupun ca ai 10 ani, mai mult de inca 70 de ani nu traiesti sigur asa ca du-te cumpara-ti o inghetata si fii fericit!
Până când soarele se va încălzi atât de tare încât nu vor mai exista temperaturi favorabile vieții pe Terra. Poate 3 miliarde poate mai puțin de 2 miliarde.
Pai asta cat deide soarta ca sa nu ne distruga un meteorit sau noua ordine mondiala care controleaza tot din umbra
Destul de mult, media are o putere mare de influenta, dar viata nu e asa grea cum arata iei. voi gasi si alti combustibili si ne vom adapta mai bine la mediul mai poluat. Omenirea s-a confruntat la un moment dat cu ciuma, totusi nu am disparut, se va gasi o solutie si pentru cancer si de ce nu si pentru sida.
al 3-lea razboi mondial nu cred ca va incepe, mai toate puterile lumii sunt membre, Rusia se va calma.
Teoretic, soarele şi-a consumat doar jumătate din cantitatea de oxigen, deci mai avem cam 4 miliarde de ani şi.
Practic, cred că oamenii vor uita ceea ce-i face oameni, până la urmă, şi-or să se măcelărească între ei cât de curând.
Soarele nu va exploda in primul rand si mai are combustibil pentru inca vreo 2 miliarde de ani.
Oamenii vor pleca de pe pamant doar cand ma voi decide ca m-ati dezamagit de prea multe ori.
Probabil un milion de ani, cand soarele isi va epuiza combustibilul si va exploda
LisaJulie întreabă: