deci eu ce sa inteleg de aici?
voi trece peste partea cu deoarece ti-au atras atentia ceilalti, dar iti zic un mic secret. aici sunt 2 intrebari pe care vrei sa le pui! deci nu le imbina intr-una.ori vrei sa scrii asa :
-Voi cati ani aveti? aveti copi(i*)? ori las-o-ncolo de intrebare!
Iti zic eu ca nu ne lipsesc analfabetii pe TPU. nu e nimeni in minus.sunteti in + (pentru. cei care se simt) app am facut o greseala.cine o depisteaza are funda. b-)
Ai mai fost corectata si la alta intrebare pentru aceeasi greseala.Din toate intrebarile tale se vede ca le pui pe toate la misto.Si sincer daca asta chiar e mentalitatea ta in legatura cu ceea ce zici, cam lasa multe de dorit.
@Ovidiu, nu este o greseala, sunt mai multe, nu prea ai folosit cratima. Iar cea mai mare greseala e ca ii mai raspundem fetei asteia.
Imprimate mea are 2 ani si xeroxu' din fata blocului vreo 11 ca altfel nu mai facem copi...Varsta nu conteaza draga mea...
Acum da am 13 anisori.dar asta nu conteaza.ciu felul de a intelege si de a gandi
In general varsta este direct proportionala cu mintea, asa ca suntem mai in varsta decat tine. -copi(i)-