| DariusXD a întrebat:

Voi ce credeti ca in 2012 e sfarsitul? Ei bine eu nu credd ca savanti satia gasesc 1000 si 100 de explicati doar DUMNEZEU stie. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| AvalohAlyn a răspuns:

Eu cred ca nimeni nu poate prevede un eveniment atat de mare si insemnat precum sfarsitul lumii, nu exista printre oameni o asemenea putere.Doar Creatorul, Dumnezeu stie cand se va intampla asemenea evenimente majore.In Sf.Scriptura scrie ca numai Dumnezeu Tatal stie cand va veni apocalipsa si ziua aia va veni ca un fulger, nu va sti nimeni decat El, pe multi ii va lua in surprindere.Deci nicidecum nu e la o data fixa vazuta doar de oameni.Stai linistit. Ce se poate intampla in 2012 sunt cateva schimbari in domeniul climatic, astronomic, geografic etc dar nicidecum moartea noastra.Numai bine

17 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

Nu e sfarsitul. Vezi ca ti-am trimis si un mesaj privat.

| CobraLeon a răspuns:

Daca tu crezi ca "doar DUMNEZEU stie" atunci la ce ne mai pui aceasta intrebare!? Daca dai si tu o mica "cautare" vei vedea ca intreabrea aceasta a fost pusa de foarte multe ori

| Astaeparereamea a răspuns:

Cu cutremurile astea nu stiu ce sa mai zic, 24 de cutremure in 3 zile?

| UNfriendLY a răspuns:

Eu cred ca e o prostie, si ca nu va fi niciun sfarsit in 2012, prost sa fii sa crezi asa ceva

| midnight a răspuns:

Sunt de aceeasi parere cu tine. nimic nu e sigur in lumea asta...devil

| Yumitsu a răspuns:

Eu, de exemlplu, sper ca in 2012 va fi sfarsitul lumii pentru ca oamenii s-au implicat foarte mult in natura si deja se produc anomalii, si sper ca natura va renaste mai buna, chiar daca n-o s-o vedem noi perfecta, o s-o vada cei care vor aparea dupa 2012. Nu stiu daca ai observat, dar in 2010 au murit foarte multi oameni, OAMENI care intr-adevar valorau si valoreaza ceva. Nu c-as fi superstitioasa dar cred c-o sa murim)))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E adevarat ca in 2012 e sfarsitul lumii... dae numai pentru PDL-isti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca as fi un musulman, as tinde sa cred ca Allah e cel care stie tot, nu maruntul tau de zeu. Ai putea sa ma contrazici?
Nu va place unora din voi sa tot aruncati cu afirmatii care iau ca o certitudine existenta zeului. Demonstrati existenta sa mai intai!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maiasii au zis ca pe 21-12-2012? nasol tocmai cind luati vacanta de iarnarolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ar distruge dumnezeu lumea?

| Sn00pY a răspuns:

Dumnezeu a dat poruncile:
1. Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.
2. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.
3. Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.
4. Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste.
5. Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant.
6. Sa nu ucizi.
7. Sa nu fii desfranat.
8. Sa nu furi.
9. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.
Iisus a lasat doar o porunca "sa te iubesti pe tine insuti si pe aproape tau" si nici pe asta nu am respectat-o, eu cred ca "sfarsitul" va fi o schimbare sufleteasca.

| мяaρѕмσкє a răspuns:

Eu nu cred ca se pot gasi unii oameni atat de destepti incat sa prezica sfarsitul lumii.Asa ceva nu stie decat DUMNEZEU!

| Iull a răspuns:

Sfarsitul va fi atunci cand va decide Dumnezeu indiferent de cate explicatii gasesc savantii.

| skarner a răspuns:

Maiasii au spus ca ca veni sfarsitul lumii pe data de 21. 12. 2012, insemna ca este un sfarsit, dar orice sfarsit are un nou inceputwinking

| missoty94 a răspuns:

Cred ca va fi sfirsitul lumii in 2012 ca atunci o sa am bac.Asta va insemna sfirsitul

| MarYInna a răspuns:

S-a mai zis ca va fi sfarsitul lumii si in anul 1000 si acum cativa ani in urma si viata inca exista... nu-ti fa griji nu e sfarsitul lumii

| David_3968 a răspuns:

De ce se tem oamenii de 2012?
un calndar vechi Maya se sfîrşeşte chiar în 2012 dar iată ce spune Bibla. Deşi este Fiul unic-născut al lui Dumnezeu, nici Isus nu a cunoscut întotdeauna orarul stabilit de Tatăl său pentru producerea evenimentelor. În profeţia sa referitoare la zilele din urmă, Isus a recunoscut cu umilinţă: „Despre ziua aceea şi despre ceasul acela nu ştie nimeni, nici chiar îngerii din ceruri, nici Fiul ci numai Tatăl" (Matei 24:36). Isus a fost dispus să aştepte cu răbdare până când Tatăl său avea să-i dezvăluie momentul exact când va trece la acţiune în vederea distrugerii actualului sistem rău de lucruri.
Din modul în care a răspuns Isus la întrebările privitoare la timpul când vor avea loc evenimentele ca împlinire a scopului lui Dumnezeu se subînţeleg două lucruri. În primul rând, Dumnezeu are un orar. În al doilea rând, el singur îl stabileşte, iar slujitorii săi nu se pot aştepta să li se dea cu anticipaţie informaţii precise despre timpurile sau perioadele stabilite de el.