Hey,eșecul practic dacă te referi strict la ce e nu exista,e un cuvant.dar dacă o luam mai profund e o teama,a fiecăruia,in adâncul nostru știm ca viața nu e roz și nu merg toate mâna in mâna mereu.Dar viața niciodată nu o sa fie o călătorie ușoară și fără batai de cap.U know? Esecul,in esența,dpmdv este doar un obstacol,o piedica oricum vrei tu sa i zici.El exista doar pentru simplul fapt de a fi mai puternic,tu ca om sa stii ca(ca sa ajungi la un punct de al tău forte,sau sa ai ceva măreț,ceva de succes, ceva frumos)trebuie sa treci niște etape, acele etape nu sunt ușoare, și dacă le treci și la capat e întuneric in loc de lumina, nu e absolut nici o grija, treci prin ea mai departe și abia atunci ajungi tu sa fi PUNCTUL CULMINANT! Te pup!
Eu personal tin sa nu cred in destin, Dumnezeu iti da ceea ce iti doresti, dar trebuie sa muncesti.Esecul vine din faptul ca nu ai muncit destul, ca nu ai avut constanta si disciplina. Oamenii care nu isi doresc destul un lucru, incat sa munceasca de mai multe ori pentru el, dau vina pe " destin, mediul familiar, genetica" si multe alte prostii.Esecul este doar o posibilitate de a o lua de la capat, dar mult mai bine.
Pentru mine eşecul este doar o lecție de viață, nu înseamnă că dacă nu mi-a ieşit ceva bine, trebuie să renunț.
anonim_4396 întreabă: