Recent s-a descoperit gheata pe Marte!
LOgica spune, gheata= apa= viata!
Deci da, chiar exista!
Dar totusi e cam absurd.Adica apa are legatura cu viata dar daca planeta nu e populata, degeaba este apa; doar daca or fi vreun soi de extraterestrii mai imbunatatiti care se nasc din apa
Logica asta spune, unde este apa este viata.
Daca pe planeta noastra nu ar fi apa, ar mai exista viata?
Nu se stie, daca sunt extraterestrii sau alte creaturi.
S-au descoperit bacterii fosilizate pe Marte, deci viata nu exista cu siguranta in prezent, dar cel putin a existat in sistemul nostru solar in afara Terrei.
Daca o ardem logic putem spune ca suntem siguri ca exista si alte forme de viata prin spatiu. E imposibil sa fim singuri.
Universul e infinit, cred ca exista.
Poate nu in galaxia noastra dar in altele da.
Din pacate omul n-a evoluat asa de mult incat sa dea un raspuns sigur...
100% exista, viata poate fi de la bacterii pana la copaci si chiar forme de viata evoluate. Bacterii sunt peste tot unde este apa. Deci e imposibil sa nu existe viata.
Daca vorbim doar de planete si sistemele solare cunoscute, NU nu exista viata similara cu a noastra.
Daca mergem pe teoria infinitului, DA exista si poate si mult mai avansata!
Bafta!
Eu cred ca da + ca inca din 1950 au existat 2 frati care au facut interceptari spatiale cu diferite mesaje nedescifrate atunci...dar cu siguranta exista undeva in acest univers + ideea lui fuzzer
Noi ii numim extraterestri deoarece nu ni s-au aratat niciodata si orice forma de viata nedescoperita, gata, o numim extraterestriala!
parerea mea nu este foarte importanta pentru restul, dar ar insemna sa fiu absurda sa spun ca eu cred ca Pamantul este singura planeta cu forma de viata nedescoperita.
La câte miliarde de galaxii, sisteme solare, planete... există în Universul nostru, logica spune că ar trebui să existe viaţa şi pe alte planete, oricât de primitivă.
"Noi ii numim extraterestri deoarece nu ni s-au aratat niciodata si orice forma de viata nedescoperita, gata, o numim extraterestriala!"
Nu, noi îi numim "extratereştri", pentru că sunt Extra http://dexonline.ro/definitie/extra Tereştri http://dexonline.ro/definitie/terestru - din afara Terrei.
Da de ce nu. soarele este o stea de marime medie noi facem parte din sistemul solar, uitete noapte pe cer si numara cate sisteme sunt daca poti, sa gandim logic in taatea sisteme cate planete sar situa la o distanta de soarele lor; stea; agreabila vieti
"Dar totusi e cam absurd.Adica apa are legatura cu viata dar daca planeta nu e populata, degeaba este apa;'
Viata nu se rezuma numai la plante animlale si oameni ci si la alte forme cum sunt bacteriile.
In imensitatea universului de aprox. 200 miliarde de galaxii cu trilioane de sori si planete 1 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000... (daca poti citi) rationalul ne spune ca nu suntem singuri.
Univesul este atat de mare incat este imposibil sa nu existe viata pe alte planete
Ultimul ţap l-am dat lui Harciog sa-l inlocuiasca la cireada ca el era pe post de coordonator si avea functia de magar cu talanga la gat sa vina oile si caprele dupa el. Insa Harciog a citit prea mult postarile lui Babaulica (fratele lui), s-a covertit la cele sfinte si a luat calea mânăstirii dar nu de taici si de maici. Aici la mânăstire a pus-o de o Societate cu Raspundere Limitata si el raspunde doar de felinarul rosu si incaseaza, restul treburilor si de clienţi se ocupa măicuţele.
Parțial. Dacă nu erau semne că avem vecini în spațiu, nu mai puneai întrebarea acasta. Doar gândul că există viață dincolo de granița de nori dă viață altor planete. Ne-am putea adapta vieții pe Marte, dacă este doar apă nu înseamnă că putem trăi acolo. Specia noastră are nevoie de oxigen care se găseșe în plante. Marte este mult prea aproape de soare, asta ar putea fi un lucru inacceptabil pentru organismil nostru, dar deja intru în alt subiect. Posibil ca,, vecinii '' noștrii să aibă alt organism și să poată trăi in alte medii. Asta este viziunea mea. Sper că te-am ajutat.
Sigur ca exista viata pe alte planete! Ce crezi ca suntem singura specie din univers? SI sa fim seriosi daca exista apa pe o planeta asta nu inseamna ca exista si viata, sau daca nu este apa pe o planeta asta nu inseamna ca nu exista nici viata.sau teorii cum universul ar fi o sfera si ca se expande? E o tampenie asta. Universul in primul rand e o spirala in subvers adica sunt mai mult de un univers cel putin 8, si al nostru se restrange nu se expande deoare ce in mijlocul lui e o mare gaura neagra arata la fel ca o galaxie numai ca are 12 brate