Si floarea se ofileste cand nu mai este udata
Iubirea e complicata, iar relatia de prietenie cere mult sacrificiu; normal ca-s la pamant, investesc cu toata fiinta mea, si pe urma realizez ca mi-am cladit relatia pe nisip; daca se apropie de sfarsit, datorita mie, fac tat ce-mi sta in putinta sa o aduc pe picioare, sa fie statornica si sa dainuiasca vesnic cica nepotrivire de caracter...asta-i o tampenie frate, n-ai iubit cum trebuie si amu ti-ai gasit pe ce bunikmea sa dai vina, ori esth batut in cap, ori visator, da' cand iubesti cu adevarat, lupti...
In relatia cu fostul iubit cand am simtit ca se raceste totul si pentru ca-l iubeam foarte mult, m-am inchis in mine pentru o perioada, plangeam mult, dar incurajandu-ma singura am reusit sa trec peste.
O relatie de prietenie cu cea mai buna prietena a fost din clasa aVIIIa si dupa terminarea facultatii, eram colege de clasa, dupa 15 ani de prietenie... am simtit o raceala la finalul acestor ani si am ramas cu un gust amar dupa asta. Am zis decat cu o invidie si o rautate, mai bine fara. Mai bine fara astfel de prieteni care te rod pe la spate, decat cu.
Cred că primul lucru al fi să te convingi că este aşa opi să acţionezi în consecinţă:
Pai, fac cumva sa fim amadnoi de acord sa ne despartim, ca niciunul dintre noi sa nu sufere, crede-ma ca nu ai vrea sa il/o vezi pe el/ea necajita, ti se va trezi o mila imensa, si va fi greu sa iti stergi din minte asta.
Daca chiar merita salvata relatia incerc sa fac ca totul sa fie bine daca nu merita merg mai departe.
Daca e vorba de cuplu, o sa incerc sa repar ceva, discutand, daca e de prietenie, mai ales cu o persoana de sex opus, asta este, decat sa apara sentimente mai puternice si apoi suferinta, mai bine ne spunem "bye".
Majoritatea prieteniilor sunt trecatoare.
Daca ar fi o relatie de cuplu as renunta la ea, daca vad ca nu e fericita langa mine il las pe altul sa o faca.
Daca e de prietenie si cred ca nu merita las timpul sa treaca...
Cine stie cand ma va cauta.
Nu s-ar ajunge pana acolo.
Si DACA s-ar ajunge:
When I get married, divorce is not a option. You MAD?
Calm down, cause we going to work this out.
Relaţiile de cuplu sunt temporare,ele rezistă doar în unele cazuri,din motive subiective.Dar când vine vorba de o relaţie de prietenie, acesta nu ar trebui să aibă un sfârşit pentru că se presupune că prietenul îţi este mereu alături. Când se întâmplă ca tu să omori pe cineva şi te confesezi prietenului tău, el este cel care te va întreba prima dată unde veţi îngropa cadravrul, şi nu te întreabă de ce ai făcut lucrul acela.Dar, bineînţeles, ce vorbesc eu aici sunt doar basme.Tot ceea ce e adevărat, este etern.Dovadă că prieteniile din ziua de astăzi nu sunt adevărate, ci se rezumă doar la nişte simple bârfe, plimbări şi dezamăgiri. Dacă o prietenie se apropie de sfârşit, nu aş face nimic în privinţa acesta pentru că aşa îmi dau seama că nu este adevărată şi este fără utilitate.
Nu prea ramane nimic de facut; daca o prietenie se sfarseste inseamna ca nu a fost una adevarata, iar daca ai incerca sa schimbi ceva, te-ai alege cu cateva zile/saptamani in care ti se pare ca totul s-a rezolvat, iar apoi ajungi de unde ai plecat. De asta mi se pare mai bine sa spui "pa" din prima.
Cel mai bine este sa vorbesc cu persoana respectiva si sa va rezolvati problemele care au aparut. Asa fac si eu, si asa este cel mai bine sa faci.
Cea mai buna cale este sa fii sincer cu acea persoana, iar pe urma sa luati o hotarare in asa fel incat sa fiti multumiti si impacati, pentru ca viitoarele relatii(cu alte persoane) sa le puteti incepe fara vreun regret din trecut.
Ar trebui sa ne dai mai multe detalii. Daca se merita incerc sa vad ce se mai poate salva. Daca nu, o iau ca pe o experienta frumoasa, din care am avut ce invata si pastrez amintirile frumoase si incerc sa merg mai departe!