Iti spun sincer ca daca nu ar exista oamenii nu ar mai fi facut zeci de mii de bombe atomice cu care ne putem autodistruge civilizatia in mai putin de un minut.
Extraterestrii exista.Mai exact un numar imens de rase extrem de avansate care ne monitorizeaza si sunt ingrijorati ca ne vom autodistruge cu bombele nucleare pe care le avem.
Guvernele ne ascund lucrurile astea dar universul este plin de viata.
Enorm de multe civilizatii au existat, exista si vor exista in acest univers.
Un numar atat de mare incat unui om i-ar lua 10 minute sa il rosteasca daca l-ar citii.
Noi suntem maimute ca nivel de evolutie pe langa ei.Ne observa de la distanta fara sa intervina.
Se distreaza cand ne vad cui ne rugam.Adica la YHWH unul de-al lor, cel mai prapadit dintre ei.
Eu zic ca exista deoarece din toate galaxiile cu miile de planete existente pe ele ar trebui sa existe, numai puneti intrebarea "Noi cum am ajuns aici" (adica cum s-a creat viata pe Pamant(Pamantul la inceput era o bila de lava si nu putea sustine viata)).Se speculeaza ca au cazut meteoriti care contineau microorganisme si asa s-a ajuns la primele organisme unicelulare, la cele pluricelulare.....pana la noi.Si gandeste-te ca "De unde au acei meteoriti microorganisme pe ei?" poate de pe foste civilizatii.Cine stie. Dupa cum am spus astea sunt doar speculatii, asa ca ar putea exista sigur viata pe alte planete doar ca contactul cu ele ar fi aproape imposibil deoarece distanta dintre potentialele stele in care orbiteza planete cu viata sunt uriaste de ordinul zecilor de ani lumina.
AvalohAlyn întreabă:
Crasmarianu_Vasy_1998 întreabă: