| Henrypericolpublic a întrebat:

Voi chiar credeti ca omul a ajuns pe luna?
Ceva e dubios de exemplu unii ziceau de o anumita reflexie vazuta pe casca.
Steagul flutura din cate imi amintesc, dar pe luna nu exista aer.
De ce daca atunci au fost pe luna, acum cand avem atata tehnologie nu mai mergem?
Nu e vorba de bani, sigur.

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Tehnologie a fost si atunci si costurile au fost exorbitante. Se vor duce iar cand Rusia sau Sua se va umfla iar in pene.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu - mergem- că merg americanii, nu tu.
Ba de bani e vorba.
Au mers să facă o treabă, au făcut treaba, acum nu mai au treabă pe acolo, se pregătesc de Marte.
Iar teoria conspirației, ba că au fost ba că nu, este distracție slabă.

| relian a răspuns (pentru sadrian46):

Au mers sa faca o treaba, adica ce treaba au facut pe Luna? Acu merg sa faca "treaba mare pe Marte laughing ba ma lesi cu povestile astea.
Pe Marte ce anume sa faci? Marte este pentru viitorul foarte indepartat, asta ca resurse, ca de altceva nu poate fi vorba.Luna este mai la 2 pasi sa-i zic asa,deci batalia este pentru Luna.
Nu se duce nimeni pe Marte in plimbare,asa cum crezi tu,ori altii,sau sa ne arate ei noua ce tari suntem ca mergem pe Marte.
Mai baga ceva fizica,anatomie,apoi mai stam de vorba,deocamdata doara dai din gura,adica faci ventilatie laughing si din cate am vazut te apucasi sa faci si evaluari laughing
Nu-i nimic,bag si eu evaluari ca si tine.
Iara cand faci afirmatii ar fi bine sa si arati cumva despre ce este vorba, sa explici, asa doara vorbe in vant, e satula lumea.

Deci au fost pe Luna nu mai au treaba acolo asa este? Zine si noua ce treaba au avut pe Luna de facut si gata nu mai prezinta Luna interes, se merge pe Marte?
Apoi zine ce treaba ori treburi or sa faca pe Marte? Lumineaza'ne si pe noi, vad ca le stii pe toate laughing

| relian a răspuns:

Fiecare crede ce vrea laughing probe,dovezi ca au fost nu sunt,zic ei ca sau dus laughing iar de tehnologie,NASA zice ca au pierut tehnologia,de parca nu stiu ce ac era in carul cu fan.
Acu se pregatesc sa mearga iar,dar trebuie sa o ia de la epoca de piatra iar laughing sa descopere roata,focul si asa mai departe si apoi vad ei cum ajung si pe Luna.
Nu suntem in stare nici mai sus in atmosfera sau ce mai e si aia unde este statia aia plasata sa mergem dapai mai departe laughing nu vezi ca nu au cu ce merge la aia laughing
Tehnologia a mers f mult inainte,daca ei zic ca au pierdut tehnologia,iti dai seama ca pe atunci erau mai avansati ca acum laughing
Stai sa vezi de or ajunge altii pe luna,ma refer sa ajunga altii decat americanii sau rusii si sa nu gaseasca nici o urma de om pe acolo laughing sa vezi atunci cascadorii rasului.
Orice tehnologie a mers inainte, doara aia cu mersul pe Luna s-a pierdut laughing
Eu cred ca nici rusii nu au fost prin spatiu si nici americanii pe luna laughing dar au cazut de a cord hai rusule tu primul baga ceva,noi te aprobam,rusu,ca eram la inceput cu rachetele etc a bagat-o pe asta cu saptiu,apoi a venit randul americanului,asta normal a bagatoi cu Luna laughing rusu na mai putut da inapoi.

parca si vad cum sau certat,o fi zis rusu pai frate dao la jalea nici asa pai Luna parca era vorba sa ne invartim in jurul casei laughingdar asta a fost intelegerea,sa ca toti au tacut, sa mers ca si calu cu ochelari, inainte, toti am aprobat in cor, exact cum aprobam si acum virusul HIV laughing ala nu l-a vazut nimeni dar toata lumea este de acord cu el ca exista laughing

| anonimg a răspuns:

Acum cu Xiaomi Mi 9 poți să vezi dacă vor ajunge pe lună sau doar se fac că se duc într-acolo. :)
https://www.pcgarage.ro/smartphone/filtre/generalitati-model-mi-9/

| Wr3nch a răspuns:

Ba chiar de bani e vorbalaughing Atunci a fost cursa intre Murica si URSS, sa vada care reuseste prima. Nu e nimic dubios, alea is teorii ale conspiratiei de mana a treia, ca si aia cu pamantul platlaughing

| Celcestietot a răspuns:

NASA șterge sau întrerupe live-urile când apare un OZN, să fim serioși. Uite să presupunem că au fost. De ce nu se mai duc oare? Motiv : posibilă amenințare extraterestra sau teama declanșării unui conflict cu aceștia. Oricum, dacă voiau să ne dovedească asta, trebuia să o facă live în acest secol modern, nu în unul al pietrelor. Sigur este ceva la mijloc, anume ce am menționat mai sus. Nu se mai duc de teamă practic, că la ce tehnologie avem noi, ar trebui să putem face o mica colonie pe luna de exemplu. Dacă voiam să colonizăm sau să dovedim ceva ca rasa umană, nu se punea problema de bani, deci asta este o minciună pentru oamenii cu adevărat proști. Apropo, te-a impresionat live-ul lui Colo de întrebi asta laughing?

| Henrypericolpublic explică (pentru Celcestietot):

Cum ai ghicin man.
Am fost la Colo pe live si am vazut ca vorbea de asta.

| Celcestietot a răspuns (pentru Henrypericolpublic):

Pentru că de curând s-a pus storytime, de nici o săptămână practicwinking happy.

| Sn4k3 a răspuns:

Conspiratie. Cand gasesti zidul de la capatul lumii (ca Pamantul e plat doar) sa-i faci o poza ca sa se convinga toti astia manipulati.