Nu, nu exista egalitate, doar tindem spre aceasta si speram ca o sa fie candva, desi este o utopie. Ne nastem inegali, aproape din toate punctele de vedere, traim inegal si doar moartea ne egalizeaza. De altfel, daca am fi toti egali, nu ar fi egalitate ci egalitarism. Numai bine!
Niciodata nu o sa existe egalitate intre oameni ...indiferent cat de mult s-ar incerca!
Era sa zic ca da dar mi-am amintit fericit ca cica unii au penisurile si mai mici.Cu cel mai mare regret mi-am amintit de cei cu penisurile mai mari.
@Dmesss,nu cred. Unii asa cred, si am spus sa vad si ceea ce credeti voi.Va multumesc!
Da tu crezi? Dar cine crede? Poate doar in fata lui Dumnezeu, iar in fata Lui au intaietate doar cei care apartin de cultul respectiv, asa ca... Nici macar fundamental nu exista egalitate, deoarece nu toti ne nastem sanatosi, nu toti ne nastem cu capacitati extraordinare, nu toti ne nastem cu patru menmbre, nu toti ne nastem.
Egalitate intre noi se poate referi la mai multe lucruri...La toate lucrurile rasupunsul este acelasi, NU!
Eu cred ca atunci cand gandesti rational, doar atunci respecti egaliatatea dintre tine si ceilalti, dar cand crezi ca doar tu esti mai diferit in mod pozitiv fata de ceilalti atunci nu mai exista.
Da, suntem egali, dar in fata lui Dumnezeu in fata bolii si a mortii. In rest, nu prea, sincer.
Nu exista egalitate intre oameni cu toate ca iluzia asta exista peste tot.
Este o intrebare puerila. Bineinteles ca nu exista egalitate intre noi desi asa ar trebuie.
Daca ar fi egalitate intre noi ar trebui sa existe o singura rasa.
Noi suntem mai multi albi,negri, evrei, asiatici sa mai spun?
Fundita?
Aici pe TPU? Nu pentru ca suntem impartiti in juniori si seniori.
In viata? Nu pentru ca suntem impartiti in bogati si saraci.