Daca sunt mult mai inteligenti ca noi de ce vin pe la noi? Sau vin doar in vizita si pleaca? Si de ce in 2011? Nu puteau sa vina si ei cu an mai tarziu sa vina sfarsitul lumii si pe la ei, nu numai la noi
Ar fi super sa vina, cine stie poate macar atunci le va merge mai bine romanilor, m-ai ales daca sunt mai inteligenti ca noi...inculti avem destui nu le ducem dorul in orice ramura
Eu una nu cred asa ceva, daca chiar ar exista extraterestri cum presupun unii de ce nu vin pe pamant, si de ce se ascund de noi. Nu exisya extraterestrii, daca existau scria in Biblie asa ca nu-ti fa griji :-J
Eu una cred in extraterestrii, dar nu cred ca o sa ne faca o vizita prea curand oricum eu ii astept. vreau sa plec pe Marte .
Ei vrea sa vina special sa te vada pe tine, ca doar pentru faptul ca sunt mai inteligenti nu cred bate atata drum.Si nu cred asta.
Daca ar fi fost mai inteligenti ca noi, ar fi venit demult, nu cand resursele Terrei sunt epuizate.Iti zic eu ca n-ar sa vina, ca ne-am mai smecherit si noi, si de altfel ca sa faca aici, doar sa ne traga dracului in teapa pe toti ca sa scapam de criza.
Sunt MAI inteligenti ca noi? ca noi ce?
ca noi suntem toti "unii peste altii"
oameni, animale, insecte etc
ei sunt numa` extraterestrii... xcum in 2012 e sf lumii, 21 decemb(nostradamus)
Sper ca extraterestrii sa nu te prinda in 2011 cu o gramatica atat de primitiva...
Decand sunt plecata di tara am cam uitat sa scriu romaneste, nu ca asta ar fi o scuza dar nu eram chiar asa experta la scoala.
Da?! pai in acest caz ar trebui sa se grabeasca pana nu se termina anul daca vor in 2011, dar sa nu vina la mine ca ma speri si le dau cu tigaia in cap
Inseamna ca trebuie sa se grabeasca daca vor sa vina la noi tocmai in 2011, si daca sunt asa inteligenti cum a ajuns ciudatenia aia in capcana de soareci? aaa da stai ca sa inventat photoshop sau e reala