Fantomele nu, dracii da.
Si spun asta pentru ca i-am vazut atat in realitate cat si in vis. de mai multe ori. =).
Fantomele nu exista pentru ca nu are sens, cred ca atunci cand spui fantoma te referi la spiritul unui om... nu cred ca exista fantome.
Si o zic din propia experienta, sincer ma bucur ca am avut ocazia sa vad o casa bantuita.
Exista fantome, sunt suflete nelinistite, sufletele unor persoane ce au fost supuse la chinuri, si apoi omorate bantuie pentru ca sunt nelinistite, cauta ajutor pentru a se putea linisti...
Eu personal nu cred in fantome demoni vazuti varcolaci etc. pentru ca daca ai credinta in D-zeu toate se spulbera si nu iti mai e frica de aceste lucruri! In schimb o prietena f buna de-a mea intr-o seara se uita din pat pe geam si a aparut deodata asa ca o femeie alba cu un copil mik si l-am chemat repede pe taiksu' sa ii arate si ea tot mai vedea femeia aia la geam dar tatal ei nu si tot o intreba ce se intampla cu ea ca de fapt pe geam nu e nimic! Deci poate i doar iluzie optik sau cine stie
Fantome poate spirit ale oamenilor care nu se pot odihni in pake sau duhuri rele
Eu cred ca da deoarece.Parintii mei au plecat de acasa la o nunta cam pe la 22.30 si eu stiam ca nu mai e nimeni acasa decat eu si totusi auzeam zgomote in bucatarie.Mi-am pus plapuma pe cap si am adormit ca imi era frica sa mai stau treaz.Asa ca eu cred in fantome.Dai funda?
Poate-dar eu am facut cateva vraji in trecut si meditatie, si cred ca totul tine de puterea minti, daca crezi in ele ele exista pentru tine si daca nu nu
Si sunt un tip ce gandeste si logic dar si imaginar-
cred ca vi s-a intamplat ca atunci cand va intoarceti brusc sa vedeti ceva alb
pai, ar putea fi o fantoma, doar ca e rapida si nu se lasa vazuta
poate.dar sincera as vrea sa stew si sa le vad ) [scuze sunt visatoare] uh crezi?
An pus intrebarea pentru ca, azi, am vazut hipul unui om intr-un geam (fantoma) iar apoi imediat dupa un craniu oare am iluzii?
Dar demonii sau satana?
Desi este greu de crezut fantomele exista. De fapt fantomele sunt entitati ce nu-si gasesc de obicei locul. Daca vrei o dovada clara uitate la vanatori de fantome si o sa fii surprins
LisaJulie întreabă: