| Gabryel_Gabryele_1995 a întrebat:

Voi credeti in extraterestri daca da motivati de ce

10 răspunsuri:
| M25M a răspuns:

Simplu, imi vine greu sa cred ca intr-un univers cu sute de milioane de galaxii si planete noi suntem singura forma de viata.

| Al999 a răspuns:

Nu se stie si nu suntem noi oameni de stinta sa stim asa ca nu comentez

| DannaK a răspuns:

Eu sunt jumi, juma.e posibil sa nu fim singuri in univers. e imens, chiar ar fi nasol sa fim singuri...dar daca exista extraterestri vreau sa fie buni laughing) m-a cam dat pe spate "povestea" cu area 51.interesant ...cine stie cate secrete sunt ascunse pe acolo si de ce sunt secrete. eu am o singura nedumerire : de ce toti extraterestrii se duc in America?!?

| Mădă0611 a răspuns:

Da, pentru ca acolo unde sunt conditii de viata, exista viata, si la cat de mare e Universul, la cate stele exista, e imposibil sa nu existe sisteme stelare si unde exista sisteme stelare exista posibilitatea dezvoltarii anumitor forme de viata, care in timp o sa evolueze, dar cum extraterestrii inseamna ceva viu in afara Pamantului, ajunge atat. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt si pe pamant, dar nu-i vezi tu.

| sabin89 a răspuns:

Eu il banuiesc pe Basescu ca ar fi extraterestru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, sunt urmarit, am telefoanele ascultate, vorbesc in somn (ceea ce inseamna ca sunt interogat de catre ei ), cand fc dragoste fac si sex si multe altele

| RAY a răspuns:

Mihai25mihai are dreptate

| AliveOne a răspuns:

Da, deoarece e imposibil ca noi sa fim singurele fiinte vi adica cineva ne-a creat cineva a creat tot(nu cred in d-zeu)totul este infinit nu are margine nu are capat nu are sfarsit deci prin urmare pe cat e de mare pe atatea posibiltati exista sa mai fie multi ca noi poate chiar mai aproape decat credeam care la fel ca si noi probabil isi pun aceleasi intrebari...

| maxinoaei a răspuns:

Sunt sigur ca da

Întrebări similare