Buna!
Nu pot spune ca e un fenomen paranormal dar totusi ceva este.
Deci acum doi ani bunicul meu a murit.Si stiti ca se spune dupa 40 de zile sufletul decedatului se duce la ceruri dar in cele 40 de zile ramane pe Pamant.Si eram intr-o seara in casa adica noapte.Si bunicul meu se ducea intai la baie si de obicei trecea pe langa patul meu sa vada cat e ceasul.Si am auzit pasi intai cum s-ar fi dus la baie apoi pe langa pat.M-am speriat dar m-am gandit ca nu are ce rau sa imi faca.Am spus o rugaciune si m-am culcat bineinteles cu frica.
Dar acum ramane doar o amintire.
De obicei imi plac fenomenele paranormale si ma uit mereu la FEnomene stranii pe discovery dar sa simti pe pielea ta e mult mai diferit si inspaimantator.
Pa, Pa!
Da, cred intr-o existenta spirituala adimensionala. Cred intr-o entitate superioara ce ne dicteaza un destin. Nu sunt atat de norocos, dar mi s-a intamplat sa visez o chestie tragica - moartea cuiva drag intr-o zi de joi, iar vineri dimineata acea persoana a murit in circumstante asemanatoare visului meu. M-a marcat oricum aceasta experienta. Au mai fost unele chestii, dar nu imi place sa vorbesc despre asta. Tu ai trecut prin ceva "paranormal" sau esti doar curios?
Am raspuns recent la aceasta intrebare. Am reusit sa vad o fantoma. a fost o experienta care m'a marcat; ca sa nu ma repet si sa nu dau copy/paste, iti trimit link'ul daca vrei sa citesti
http://www.tpu.ro/......n-fantome/
Noi ne folosim creierul doar in proportie de 10-15% deci, daca cineva s-a nascut cu o "portita" spre celalalte 85-90%, poate de acolo provin, de aceea se numesc fenomene PARAnormale...
Usgs întreabă:
corina_4591 întreabă: