| sergent91 a întrebat:

Voi credeti in inspiratia divina?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Da. In orice am face aceasta are intotdeauna rol primordial.

7 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Atatia Sf.Parinti, Sfinti au avut inspiratie divina in tot ce au facut, deci cred.

| Parintele a răspuns:

In nici un caz. Lucrul bine facut se datoreaza doar experientei.

| Razvan a răspuns:

@anominule ce legatura are 2012 cu Dumnezeu?thinking
Mayasii nu credeau in Dumnezeuraised eyebrows
Nimeni nu stie cum ca fi sfarsitul sau cand va fi nu putem decat presupune si imaginawinking

soothe
| soothe a răspuns:

Da! Un mare psihiatru Carl Gustav Joung a dovedit prin studii clinice ca suntem conectati la "constiinta colectiva". De aici pana la "baza de date" de inspiratie divina nu este decat un singur pas.
Nu e nevoie sa crezi. Este suficient sa vezi ce iti spune"feeling"-urile, cum spune Mihaela.
Inspiratie, intuitie, "evrika" sunt doar variatiuni pe aceeasi tema. Ca accezi la un nivel mai inalta sau nu de inspiratie, depinde de multe lucruri, dar mai ales, daca esti "ales" sau nu. Nici nu ma obosesc sa teoretizez mai mult. Este o chestiune personala, pe care o putem verifica fiecare, cat putem fiecare. Poate intelepciunea este locul de unde putem nuanta mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Insiratie divina? sa te inspire la ce? in ce? despre ce vorbesti de fapt? ce inseamna pentru tine insiratie divina? eu de multe ori am presimtiri, anticipez anumite lucruri, stiu deja ce se va intampla, dar il numesc "feeling" si da, de multe ori spun ca e de la Dumnezeu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa vine sfarsitul lumi 2012 dar o sa vina dumnezeu pe pamant si i ia pe cei care au avut o viata buna si pe ceilalti i lasa sa moara si din planeta noastra sbarcita va face o planeta fara pietre frumoasa frumoasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum vezi sergente, unii inteleg biblia spiritual, si altii o inteleg ca pe o poveste.si cred in ea tot la fel.biblia este de inspiratie divina.deci cred in inspiratia divina.nu in biblie ca o carte.ci in adevarul transmis de ea.