| deese a întrebat:

Voi credeti in nemurirea sufletului?

7 răspunsuri:
| Angiix3 a răspuns:

Sincer? Nu cred cand mori, mori si nu se mai ridica nimic nici sufletul nimic asa cred eu unii ar spune ca da ca sa priumeasca funda tinand cont ca tu crezi in asa ceva daca crezi happy Dar eu una nu cred! Funda? smug

| ɐzʇıןoʌɐıp a răspuns:

Sincer intr-un fel da,intr-un fel nu,am avut parte de multe in viata pana in momentul de fata, iar daca stau sa le adun, observ ca relele sunt mai multe la numar decat cele bune...Momentan nu prea mai cred in ceea ce nu vad.Este ca si cum ai pune o intrebare de genul "Cand va fi Romania ca si Sua?". raspunsul evident ar fi niciodata,tinand cont de ceea ce se petrece zi de zi in jurul nostru si stresul cotidian, dar daca am fi sa fim optimisti atunci raspunul ar fi ca daca am jos pe cine trebuie, si am privi spre 1000 de ani inainte, poate am ajunge, dar noi nu credem ce nu vedem.Intelegi sperhappy

| Vizitiul a răspuns:

Acuma, ori cred, ori nu cred, nu ma SIMT in stare sa traiesc vesnic.

Răspuns utilizator avertizat
| harciog a răspuns:

Esenta divina nici nu poate muri dar nici nu poate fi nemuritoare.Ea este si atit.Un strop de energie care va fi absorbita de energia superioara.

| Dash a răspuns:

Da

| deese explică:

Majoritatea din voi sunteti cam pesimisti. Eu una, prefer sa fiu optimista... oricum nu stim ce ne asteapta dupa moarte, o alta viata sau pur si simplu nimic.

Întrebări similare