| Love_6750 a întrebat:

Voi credeti in prostiile astea cu zodiile? Cum ca daca esti sub zodia aia nu poti fi bun/rau? Eu nu cred! Fiecare isi croieste soarta singur si se poate face bun sau rau daca vrea. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| push2gl a răspuns:

Daca ar fi sa te iei dupa zodii ar fi un nr limitat personalitati, cred ca fiecare are personalitatea lui, eu nu cred in zodiac

12 răspunsuri:
| xdeex a răspuns:

Depinde.In anumite contexte se potriveste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai, ce frumos scrii tu... Dar, de unde esti, ca dupa caligrafie/gramatica nu-mi dau seama... Sa nu spui ca esti din Brasov, fiindca o sa ma mut in Odessa!

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Nu cred in zodii!

PS. Ce ma-nerveaza scorpionii big grin

| bebetho a răspuns:

Nu cred, sunt povesti pentru prostit prostii.
http://www.youtube.com/watch?v=7Pz8ZgoQ8B4

| kkkkkkkkkkkkk a răspuns:

Si eu cred acelasi lucru.nu trebuie sa te iei dupa zodii ca sa fii bun, rau...etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Soarta nu ne-o facem singuri.la nastere, in primele 3 zile,ni se scrie totul. faptul ca azi scrii pe TPU, asa a fost sa fie, nimic nu putem schimba.Este iluzia noastra, doar.Cit despre zodii,daca era ca ele,azi eu trbuia sa fiu, multimiliardar, sau mai sus.Mult noroc.

| EmaS a răspuns:

Eu nu cred in zodiac.Sa fii bun este o alegere.In fiecare zi avem prilejul sa fim buni sau rai.Depinde de principiile dupa care iti calauzesti viata,de educatie, de vointa. Daca faci bine, bine vei primi.

| nutepriveste21 a răspuns:

Tu nu vezi ca din astea multi mananca o paine? Si ce dea fraieri, cata prostime. Ce zodii? Fii atenta pe unde calci si ce faci, horoscopul e pentru naivi.

| jhonny999 a răspuns:

In viata trebuie sa facem tot ce sta in puterile noastre, iar restul sa ramana pentru soarta.

| Kosuchin a răspuns:

Eu cred, dar nu in totalitate; Asta, deoarece am observat ca o parte din ce se spune la caracteristicile fiecarei zodii, este adevarata; Si asta, la mai multi oameni, totusi, nu e aceeasi parte la toti; Restul depinde de viata pe care o duce persoana;

| wales a răspuns:

Cum bine ai spus '' prostiile astea cu zodiile '',ce om poate crede in prostii? si totusi exista si astfel de oameni,cu parere de rau o spun.
A te lua dupa zodii inseamna a te increde in ele, in ce te increzi devine dumnezeu pentru tine, iar acest lucru intra in conflict cu voia Lui Dumnezeu:
'' Sa nu ai alti dumnezei afara de Mine. (Exod.20:3).
Vegheaza asupra sufletului tau, ca nu cumva, ridicandu-ti ochii spre cer, si vazand soarele, luna si stelele, toata ostirea cerurilor, sa fii tarat sa te inchini inaintea lor si sa le slujesti: caci acestea sunt lucruri pe care Domnul Dumnezeul tau le-a facut si le-a impartit ca sa slujeasca tuturor popoarelor, sub cerul intreg. (Deut.4:19)
Domnul Isi intoarce fata impotriva celor rai, ca sa le stearga pomenirea de pe pamant. (Ps.34:16)

| dexro a răspuns:

In primul rand orice om si croieste doar 10% soarta, 10% ii influenta celor din jur si 80% ii pozitia in timp si spatiu.
Zodia la baza descrie cum ca anumiti oameni ce se nasc intr-o anumita perioada se nasc cu aptitudini diferite (depinde de fiecare cat de mult le dezvolta), dar pentru ca se vinde bine s-au mai adaugat niste tampenii pe la zodie...