Ăsta e primul lucru după care mă uit când semnez contractul after-life. O viaţă fară sex e ca berea fără spumă
Eu cred ca vom avea toate bucuriile reale de pe pamant! mai putin cele daunatoare!
Omg! :o :o :o asta-i buna/gluma!
PS - daca nimeni nu a venit de dupa moarte, sa ne spuna si noua, cum e, probabil ca e Ok... le merge bine..., atunci, semnifica ca exista si asta! (No way! Not believe)
Trebuia sa intrebi mai intai, daca credem in VIATA dupa moarte.
P. S. Parca nu suntem la Trivia/Amuzante, nu?
Speri mata, dar speri degeaba! Daca exista viata dupa moarte, s-ar putea sa existe si viata sexuala dupa moarte. Dar, ce este mort, in veci nu nu se va mai scula!
Cand oamenii se vor vedea cu un infinit de ani ramasi de trait vor mai amana sexul ca sa mearga la pescuit sau la iarba verde. Si-l vor tot amana pana cand vor uita ca au venit in rai pentru sex
Numai la sex tie gandul, dar ia spune-mi daca ajungi la purgatoriu si acolo dai de seful @crinu si vei fi vesnic curatat de pacate (cica tratamentul este smoala incinsa) si timp de sex, canci.
Ai un iq foarte ridicat de inteligenta. wow bravo
cum ai ajuns la standardul acesta?
dupa anumite intrebari iti dai seama ce persoana se ascunde in spatele intrebarilor fara sa stii ceva despre ea!
Dupa moarte, exista viata eterna. In primii 50 de milioane de ani nu faci nimic altceva decat sa stai in rai si sa te rogi sau sa il proslavesti d-zeu. Dupa aia e normal sa te plictisesti putin si mai faci si altceva Desi nu cred ca as putea trai aiurea asteptand o alta viata (eterna), daca ar fi sa existe, eu, una, nu pot sa mi-o imaginez fara sex.
La musulmani se zice că poţi primi până la 72 de virgine. Bănuiesc că nu pentru a le asculta ofurile din timpul vieţii laice
Bai toxicule sa stii ca cred mai.vecinul meu cand o murit, avea vreo 30 de ani.si-l planjeau sotia si inco fimeie. dar era misto tare cealalta si cil al; jalea.si ci ti crezi ma toxicule? deodata so ridicat capacul di la sacriu, cam in dreptul braului asa.si o inceput sa sa hatane, di se in se mai rapidi. o fost ciudat tari.asa ca eu cred ca seva trebui sa hii.ca nu s-o radicat capacul dijiaba.
Desi tu ai intrebat amuzat si ai pus o intrebare care trebuia sa fie la Trivira/Amuzament si care de acest gen apartine eu iti raspund serios.Viata de dupa moarte e ceva necunoscut, misterios dar din scrierile Sf.Parinti si din Sf.Scriptura vedem ca e ceva mult mult mai complex si mai fericit, mai Sfant si mai curat ca cele ce le traim astazi.Actul sexual nu e decat o placere trecatoare, un mod de a ne inmulti si de a satisface anumite placeri.Nu va exista cu siguranta in viata de dupa moarte.Fiindca placerile materiale, materialismul nu va exista in viata de apoi. Dumnezeu lucreaza pe suflet, pe curatie, pe lucrurile nemuritoare.Numai bine
Majoritatea raspunsurilor sunt la misto, pentru ca intrebarea e pusa nepotrivit... Eu iti zic ca da, exista sex astral, dar nu insist pe idee, ca apoi primesc replici total aiurea (normale de altfel, din moment ce nu stii ce e ala).
Eu cred ce spune la Carte:ca nu va mai fi.Si totusi Dumnezeu promite bucurii nespuse si desfatari vesnice. Experimentarea prezentei lui Dumnezeu e o placere mai intensa decat placerea sexuala.Creatorului orgasmului eu ii acord credit si pentru ce va urma. Abia astept sa-L intalnesc.
Lasa ca mai bine ar fi sa ne gandim la viata sexuala in viata asta. Ce rost are sa ne gandim la viitor".
Auzi, ai vazut tu vreun spirit care sa i se scoale p***?
Yo cred ca am incurcat-o, sa fu*** acum ca dupa ce murim nu mai apucam.
E nasol când devii dependent de ceva. sufletele n`au nevoie de sex... doar fizicul o cere pe pamant
AvalohAlyn întreabă: