| S0nofS4tana a întrebat:

Voi credeti ma in varcolaci? Eu unu nu sunt sigur daca exista dar par mult mai reali decat vampirii, adica ganditiva ca exista chupacabra, ala cum naibii exista, oricum eu zic ca ar putea sa existe varcolaci, si cred ca daca americanii ar vrea sa creeze unul l-ar face in 3 luni la pariu, ar putea fi o combinatie intre om si lup sau lup mult prea evoluat.Si stiu ca s-au mai pus intrebari din astea ciudate dar ar putea exista. Nu luati in gluma si nici sa nu faceti misto, sa crezi in varcolaci este ca si cum ai crede in ingeri sau nu stiu in spirite, fantome ca sa nu zic D..., pentru ca serios n-ai de unde sa stii, ca poate Dumnezeu a facut si fiinte de-astea cu puteri de ce sa ne credem noi oamenii cei mai tari si inteligenti si smecheri stiind totusi ca planeta asta e destul de mare iar universul infinit.Voi ce credeti?

62 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ġคвÿ a răspuns:

rolling on the floor) cred ca ai 10ani...

nu exista frate ceai. laughing

funda? love struck

| thecakeisalie a răspuns:

Niciodata nu a fost dovedit ca vreo maimuta de asta supranaturala exista. Ai crescut de-acum, mai lasa basmele.

| S0nofS4tana explică (pentru RockinLife):

De ce crezi asta ce? daca exista se pot ascunde

| S0nofS4tana explică (pentru ġคвÿ):

Am 12 anilaughing dar vreau sa stiu si eu opiniile voastre

| S0nofS4tana explică (pentru thecakeisalie):

Ei bine eu cred sigur ca extraterestrii exista si ce s-a dovedit ca exista ca sunt doar mic urme

| Toma_Nicoleta_1975 a răspuns:

Nu exista! Doar Dumnezeu si ingerii lui exista

| VintageSoul a răspuns:

Cine ti-a bagat magariile astea in cap?

| S0nofS4tana explică (pentru Toma_Nicoleta_1975):

Si eu cred in dumnezeu si in ingeri dar ai tu dovezi ca exista?

| Lola23 a răspuns:

Ma nu se stie niciodata...eu mai cred in din astea cum ar fi big foot sau vampirii da serios nu se stie. si oricum nu americanii ar inventa ci chinezii, ca ei au facut si un caine golden retriver sa fie tigru(adica un caine cu blana de tigru) si un chow-chow sa arete ca un panda, deci nu se stiewinking

| kamykaze88 a răspuns:

Licantropia este egala cu turbarea la om iar vampirismul este o boala in care omul nu poate sa asimileze vitamine minerale sau alte substante necesare corpului uman din alimente are nevoie de sange care nu necesita efort mare pentru a asimila substantele neceseare. sincer eu asa stiu de aceste lucruri

| S0nofS4tana explică (pentru VintageSoul):

Dumnezeu sigur exista dar niciodata nu l-ai vazut deci asa poate fi si cu varcolacii.

| millyca a răspuns:

Ii supraestimezi pe americani. Ma gandeam ca ar putea sa existe ceva, dar nu chiar asa cum vezi prin filme. Exista oameni lunatici, de exemplu.

| theangel100 a răspuns:

Nici eu nu-s sigur ca exista dar intr-o seara am fost la munte cu familia, iar noaptea am iesit din cort si am vazut niste un=mbre foarte rapidestraight face oare ce or fi fost thinking

| Lola23 a răspuns (pentru millyca):

Ce vrei sa spui prin lunatici? adica ciudati? si eu sunt pentru multe persoana ciudata asta nu cred ca ma face lunatica

| ġคвÿ a răspuns:

Nu exista bai fratilor ati dat in mintea copiilor, cine va bagat in cap chestia asta...
dhooamne...

app neecky9 imi dai si mie o fundita te implor?

| theangel100 a răspuns:

Ce tare ar fi sa existe big grin

Daca cea din poza de la profilul tau esti tu iti dau fundalaughing

Dar oricum stai linistita ca eu am pus intrebarea asta fiindca ma uit mult la twilight si seman foarte mult cu taylor lautner

| millyca a răspuns (pentru Lola23):

Nu, ci din cate stiu eu este un sindrom. Oamenii respectivi sunt afectati de fazele lunii. Uneori, cand este luna plina, se spune ca ar pleca pe afara sa se plimbe, desi se afla intr-o stare de semi-somnolenta.

| ġคвÿ a răspuns:

Boss sunt baiat rolling on the floor)

zi imi dai? sa strang si eu akl

Dupa cum ti-ai scris numele si ce poza ai la profil poti pacali multi oamenilaughing

| Lola23 a răspuns (pentru millyca):

Cunosti oameni din astiahappy?

| millyca a răspuns (pentru Lola23):

Nu. De ce sa mint...

| thecakeisalie a răspuns:

Ba copii mai lasati SF-urile.

| Coconutz a răspuns:

Nu exista.Acum nu mai pune intrebari stupide.A si nici Dumnezeu.

| S0nofS4tana explică (pentru RockinLife):

Da dar nu uita ca daca varcolacii exista au anumite puteri si nu se lasa asa usor prinsi, sau poate nu sunt cum ne imaginam noi.

| S0nofS4tana explică (pentru Coconutz):

Nu crezi in Dumnezeu? hai ca deja pari prost, una e sa nu crezi in varcolaci sau vampiri dar alta e sa nu crezi in Dumnezeu, asa de ce ar mai exista satanisti, ei de cine se sperie? sau de ce ar crede in diavol?