Niciodata nu a fost dovedit ca vreo maimuta de asta supranaturala exista. Ai crescut de-acum, mai lasa basmele.
Ei bine eu cred sigur ca extraterestrii exista si ce s-a dovedit ca exista ca sunt doar mic urme
Si eu cred in dumnezeu si in ingeri dar ai tu dovezi ca exista?
Ma nu se stie niciodata...eu mai cred in din astea cum ar fi big foot sau vampirii da serios nu se stie. si oricum nu americanii ar inventa ci chinezii, ca ei au facut si un caine golden retriver sa fie tigru(adica un caine cu blana de tigru) si un chow-chow sa arete ca un panda, deci nu se stie
Licantropia este egala cu turbarea la om iar vampirismul este o boala in care omul nu poate sa asimileze vitamine minerale sau alte substante necesare corpului uman din alimente are nevoie de sange care nu necesita efort mare pentru a asimila substantele neceseare. sincer eu asa stiu de aceste lucruri
Dumnezeu sigur exista dar niciodata nu l-ai vazut deci asa poate fi si cu varcolacii.
Ii supraestimezi pe americani. Ma gandeam ca ar putea sa existe ceva, dar nu chiar asa cum vezi prin filme. Exista oameni lunatici, de exemplu.
Nici eu nu-s sigur ca exista dar intr-o seara am fost la munte cu familia, iar noaptea am iesit din cort si am vazut niste un=mbre foarte rapide oare ce or fi fost
Nu exista bai fratilor ati dat in mintea copiilor, cine va bagat in cap chestia asta...
dhooamne...
app neecky9 imi dai si mie o fundita te implor?
Dar oricum stai linistita ca eu am pus intrebarea asta fiindca ma uit mult la twilight si seman foarte mult cu taylor lautner
Dupa cum ti-ai scris numele si ce poza ai la profil poti pacali multi oameni
Da dar nu uita ca daca varcolacii exista au anumite puteri si nu se lasa asa usor prinsi, sau poate nu sunt cum ne imaginam noi.
Nu crezi in Dumnezeu? hai ca deja pari prost, una e sa nu crezi in varcolaci sau vampiri dar alta e sa nu crezi in Dumnezeu, asa de ce ar mai exista satanisti, ei de cine se sperie? sau de ce ar crede in diavol?
roxymaria întreabă: