Cand faci treburile la gospodarie, timpul trece foarte repede si o sa-ti dai seama ca s-a scurtat ziua!
Exact asa patesc si eu
Inainte imi parea ca trece mai greu, acum ceva ani
Dar na, inaintand in varsta percepi timpul trecand tot mai repede
Imbaranesc Mor mai repede
De la 15 ani incepi sa imbatranesti
la 30 se accentueaza
de fapt, de la 18 incepi sa te "maturizezi"
Depinde de persoana
Iar iti smulgi firele albe? Lasa-le acolo! altfel iti vor creste mai multe.
N-am ajuns pana acolo
Bine de stiut. Ar fi cam bizar de pe la 14, 15 ani sa iti smulgi parul din cap.
Stiu ca ar fi
Tu iti smulgi parul din cap?
Nu, nu am probleme de genul. Oricat de batrana m-as crede nu am riduri, fire albe sau alte semne ale imbatranirii
Peste 10 ani sigur o sa ai
Mersi de incurajare.
Asemenea.
La 20 si ceva de ani nu cred ca o sa am nimic, nici la 40
Am o gena a tineretii
Asa au toate rudele mele, oare sunt si eu norocos?
asta e un avantaj, intr-un fel
Adevarat, poate mor la 90 de ani
Am si rude care au depasit 90 de ani, cele mai multe au trecut de 80
Deci nu e un avantaj asa mare
La mine nu cred ca a depasit nimeni 90. Un bunic a murit pe la 58 (cancer), celalalt a avut o soarta mai tragica, mai am 2 bunici cam de 70-80 de ani.
Se pare ca sunt ghinionist
N-am avut rude cu cancer si alte boli, toti au murit din cauze naturale
Cat ghinion pe tine. Uite, cultiv ebola in subsol. Vrei sa iti livrez o fiola?
Nu apare raspunsul
Cand trec prin momente neplacute (scoala, durere, asteptare) trece greu. Cand trec prin momente placute (vacante, jocuri, evenimente) trece repede.
Pai depinde ce faci. Un om care sta si se uita pe tavan bineinteles ca o sa ii se pare o eternitate sa treaca 12 ore, dar unul care face ceva ce ii place sau munceste ceva se duc 12 ore ca printr-o secunda.
Eu unul cand sunt in vacanta ma trezesc ca deja incepe scola
daca intelegi ce vreau sa spun
Sper ca te-am ajutat.
Sunt monente in care timpul trece foarte greu fiind la liceu iar cand sunt acasa trece foarte repede, si nu imi place, trec anii peste noi si nu ne dam seama
Timpul nu trece repede sau ușor!
Acest lucru se întâmplă în situațiile când ne aflam într-una moment neplăcut sau care nu are nici o legătură cu ceea ce ție îți place să faci! De exemplu la scoala o ora care ție personal nu îți place(Orice materie) pare sa treacă mai greu datorita creierului! Pe de o alta parte timpul pare sa treacă foarte repede atunci când ai o ora care ție personal Îți place!
De asta cel mai bun sfat pe care trebuie sa îl urmam este că în viața trebuie sa facem ceea ce noua ne place! Nu suntem obligați sa facem același lucru în fiecare zi și mai ales sa nu ne placa!
Sper ca ți!-am fost de ajutor! Timp frumos sa ai!
Normal,acum, trece greu timpul, ca ne pregatim de anul 2017, sunt si gradele astea celsius,adica e iarna, cum sa-ti zic eu, a inghetat timpul, pricepi? De-aia trece timpul asa de greu, inseamna ca ai timp de mai multe, nu o sa treaca repede cum trecea acum 2 luni
De cele mai multe ori, pentru mine trece foarte repede si devin agitata, ma panichez deoarece nu pot sa imi termin activitatea in acel interval de timp. Doar la liceu timpul trece foarte greu, mai ales ora de fizica.
Trecerea timpului depinde de activitatea pe care o faci, asa cum frumusetea sta in ochii privitorului si muzica in urechea ascultatorului
Exista doua variante.
Pentru oamenii care au activitate timpul trece repede.
Pentru oamenii care nu au activitate timpul trece greu.
Totul depinde de cum Îți gestionezi timpul.
Fundă