| Inferno a întrebat:

Voi cum v-ati autocaracteriza. Va cunoasteti atat de bine pe cat credet?

9 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

E cea mai mare timpenie pentru cineva sa spuna ca se cunoaste.

| Bogdanux a răspuns:

Ma cunosc aproape perfect. Spun "aproape" pentru ca mereu traiesc cu senzatia ca as putea face lucruri care m-ar lasa "masca".

| DakotaRoyse a răspuns:

Mă cunosc destul de bine încât pot scrie o carte, dar nu mă cunosc deloc când vine vorba de autocaracterizări la comandă.

| MasterOfDisaster a răspuns:

Sunt EU si atat.

| MâţulMov a răspuns:

Pana acum, ma cunosc destul de bine, dar deacum incolo, nu mai stiu ce va fi.

| FerLin a răspuns:

Stii cum e? Este o vorba, "omul cat traieste, invata", la fel e si cu autocunoasterea, cat traiesti, inveti cate ceva despre tine ca personalitate, caracter. De fiecare data cand esti pus intr-o situatie limita, intr-o situatie critica pe care nu ti-ai imaginat-o vreodata iar stresul, responsabilitatea excesiva si alti factori greu de digerat de liniste sufleteasca devin adversarii tai principali, ajungi sa cunosti ceva nou despre tine. Intr-o autocaracterizare poti include detalii generale despre tine (lenes, chibzuit, plin de viata etc) dar chestiile de finete de obicei sunt cele pe care le descoperi in situatii limita si ajungi sa le vezi, sa ti le recunosti ( in cazul in care sunt trasaturi negative, sau care nu se incadreaza in asteptarile tale si automat iti afecteaza stima de sine) foarte greu sau dupa ce acea conjunctura care-ti dezvaluie caracterul tau se repeta de cateva ori. Acum depinde mult si de masura severitatii autocriticii fiecaruia... daca exista. Oricum, formula generala folosita intr-o autocaracterizare e mult prea complexa pentru a putea fi detaliata pe un forum, si chiar daca ar fi sa scrie cineva o carte, chiar daca ar incerca sa evite cat e posibil subiectivitatea, tot nu ar reusii sa conceapa o teorie suficient de neutra incat sa includa pe toti cei 7 miliarde, deja, de oameni de pe pamanat datorita diversitatii culturilor din care provin oamenii, religiilor lor sau zeilor in care cred sau cum vrei sa-i spui, datorita educatiei fiecarui individ in viata, datorita experientei fiecaruia de viata ceea ce include si felul in care si-a trait copilaria (evenimente ce si-au lasat amprenta in amintirea fiecarui copil sa o duca adultului de mai tarziu, posibilelor traume etc) si asa mai departe.
Oricum, un topic asa cum este acesta, ne poate ajuta, inconstient, sa mai aflam ceva mici detalii despre noi happy Succes fiecaruia!

| Lithium a răspuns:

"Trying to define yourself is like trying to bite your own teeth."

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma cunosc perfect! Dar, uneori, nu recunosc nici de-al dracu'.

| DeliaDaniela a răspuns:

O scurta caracterizare... hmmm : sociabila, naiva [ din pacate], sensibila, imi place sa ma implic in multe activitati, imi place f mult sa calatoresc, plina de energie, pot fi copilaroasa sau matura atunci cand situatia o cere, imi place sa rad mult si sa ma bucur de viata, uneori perfectionista [ poate fi si un defect], nu suport minciuna si nu imi plac oamenii posesivi si extrem de gelosihee hee
Oricum, cu siguranta am mai multe defecte dar nu imi vin acum in minte laughing
People are not perfect (Exept when they smile) :d

Întrebări similare