anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi cum va suportati cand stiti ca sunteti javre? Incercati sa va schimbati caracterul daca nu puteti gandirea? Sau va impacati cu voi insiva?
Sa nu iti rupi mana cand te grabesti sa imi raportezi intrebarea.

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Nu intotdeauna "a fi javra" tine de caracter ---poate fi o atitudine de moment!--- atitudinea respectiva apare ca un raspuns primitiv de autoaparare gen :" esti javra cu mine, si eu sunt cu tine ". Insa, cel care are, intr-adevar, caracter de javra nu este interesat sa si-l schimbe ---se simte bine-n piele lui! Marginalizarea si excluderea ar fi o solutie pentru "vindecarea" jigodiei cronice!

13 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Javro, daca nu-mi schimb gandirea n-am cum sa-mi schimb caracterul. Asa javra, cum sunt, iti spun : final fantasy! Acum, fuga la culcarica.

| Vizitiul a răspuns:

SatanFantasy, vezi ca divaghezi de la intrebare. Am dat-o in bara? Am dat-o intre bare.

| harciog a răspuns:

Ptr a cistiga ceva inaintea altora am fost si eu javra dar tin sa spun ca sint doua feluri de a fi javra.Atunci cind vrei sa fii si atunci cind situatia o impune si deci esti nevoit sa fii. Dupa cum vezi eu am fost nevoit si m-am consolat la gindul ca nu eram singura javra de acolo.Asa m-am suportat.

| Flav a răspuns:

Hmmm...manca-mi-ai coada de javra.

| miradoniz a răspuns:

;)) dacă nu poți sa îți schimbi gândirea cum sa îți schimbi caracterul?;)) dar nu fi chiar atât de înverșunat-uite una din melodiile mele favorite;)) sper să îți placă;)) http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw

| Skylar a răspuns:

Whatever...

| Minks a răspuns:

Imi inspiri mila, jegule.

| KyraW a răspuns:

In primul rand,eu nu sunt o javra,eu sunt o lepra (hey,e o diferenta!).In al doilea rand,nu, nu ma impac cu mine, nu ma inghit.Cand ma uit in oglinda, spun "gugu guu! uite ce uraata esti, uu!". Daca l-as schimba ar fi mai rau.Plus,eu incerc sa fiu cu ceilalti o mana de ajutor pe cat mai amre si pe cat de prietenoasa, parerea proasta se datoreaza celor din jurul meu care intr-un fel mi-o impun in subconstient prin felul in care se comporta sau prin faptul ca ma marginalizeaza din cauza hainelor/look-ului/muzicii.Nu ma impac cu mine,as da viata mea pentru a oricui, chiar si pentru a unui dusman, chair si daca ar fi rrom!

| gigel68 a răspuns:

M-am chinuit o viata sa ajung asa. de ce crezi ca as vrea sa-mi schimb caracterul sau gandirea? laughing

| Abandoned a răspuns:

Pe cine faci tu javra? Ham ham ham ham ham ham ham ham ham! angry
Nu mai fugi ca tot te prind sa te musc!

| aney a răspuns:

Un rahat ca tine nu merita un raspuns

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu sunt javra! mai nou... cresc si pisicibatting eyelashes
Buna intrebare, dar ma opresc din scris pentru ca se va ridica la cer in cel mai scurt timp.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma bucur ca va simtiti in special voi javre, Bufnita si Glumetul Cimitirului (Vizitiul)
Vizitiule, daca tu ai suflet de javra si caracterul la fel asta nu inseamna ca e una si aceeasi, caracterul cu gandirea.
Cunosc oameni care sunt buni la suflet si se prefac ca sunt javre cum au zis si ceilalti doar sa castige ceva.
Care tot imi raporteaza ba raspunsurile ba intrebarile sa se dezvete de obiceiul asta prost.
Macar de ai avea un motiv intemeiat sa faci asta...