Spovedit? WTF?
Vai de mine, dar ce creduli mai sunt unii oameni...media asta e de vina.
In primul rand, sfarsitul lumii nu vine maine.
Apocalipsa nu are programare, ca vine azi, ca vine maine, ca vine la vara, ca vine la iarna, ca vine in 2011, ca vine in 2012.NU.
Lumea se va sfarsii cand Cel de sus doreste asta.Trebuie sa intelegeti, oameni buni.
Cred ca asta este a 4 a oara cand explic chestiunea asta
Fetitoooooo!
Crezi in Dumnezeu? Faci religie la scoala? Nu crede!
Uite aici: Daca nici FIUL LUI DUMNEZEU, adica Iisus Hristos, EL, EL NU STIE cand va fi sfarsitul lumii, STIE DOAR DUMNEZEU TATAL, DOAR EL, CREATORUL LUMII, DUMNEZEU stie. NUMAI EL. Cum sa stie niste muritori de rand ca noi? Ca nu stiu ce matematician spune ca a citit Biblia?
Este acest matematician mai destept ca Iisus? Uite, ia-o logic.
Calmeaza-te.
Nu merge la nici un spovenit.
Numai Dumnezeu Tatal stie cand va fi sfaristul lumii, nici Iisus nu stie, nu stie cand va fi ziua sfarsitului!
Cum sa stie un matematician?!?!?
@AnTooO: pastorul Camping are 89 de ani! in 1934 avea 12 ani, cred ca avea alta treaba la varsta aia decat sa se gandeasca la apocalipsa
Uite de asta este bine ca mai exista nebuni care zic "maine e sfarsitul lumii" -se mai spovedeste si lumea din cand in cand...nu-ti face griji va fi maine sf lumii cum afost in 1994...in 2000 in 2002 si asa mai departe
Nu mai bine te sinucizi tu azi? ca si asa maine "murim"... terminati cu cacaturile astea!
Nu o mai crede ca e o prostie zici ca te duci la spovedit? cu ce folos daca tu nu stii nici macar ca Sfarsitul lumii e cand il vrea Dumnezeu.nu cand zice un om care nu are ce face si se da el mare si tare ca le stie pe toate.
Au zis la stiri ca cei care cred in asa ceva nu cred in Dumnezeu si mie mi se pare Aiurea de tot
DEci acum cateva min s`a anuntat si la stiri
Cica maine la ora 6 ar veni SF lumii
Dar sa stii ca in spatele acestui anunt exista si un scop publicitar adica ala se imbogaseste pentru ca a pus afise peste tot
Biserica ortodoxa si preotii au spus ca acel om (un prost) care a calculat ca maine vine SF lumii apartine unei secte iar majoritatea oamenilor din SUA sunt protenstanti deci nu ortodocsi
(Biserica ortodixa neaga si spune ca este o prostie si ca nimic nu e adevarat)
Nu mai crede pentru ca e o aberatie
Tot acelasi om a zis ca in 1934 sau ceva de genu va fi Sf lumii dar n`a fost asa ca si-a mai incercat o data noocu in 2011
Si daca intr-adevar crezi in Dumnezeu nu trebuie sa crezi prostia asta!
Funda?
Turci mai sunteti ati inceput sa credeti intr.un matematician ametit auzi daca tot te spovedesti crede in dnzeu pentru ca el stie cand vine
E o minciuna asta cu sfarsitul lumi ale cu afisele a mai spus o data ca o sa fie in 1994 da uite ca n-a fost
Daca ne luam dupa toti mosnegii clarvazatori, eram morti de vreo 10 ori pana acum. Nu cred in asa ceva. Nimeni nu stie ce va fi! Nimeni nu poate face calcule.Si daca va veni sfarsitul odata, va veni lent, nu murim toti dintr-o data de parca ne-a aruncat cineva cu ceva in cap.Vom trai si vom vedea!
PS: 2012 e alta prostie nascocita de oamenii care nu au altceva ce face, decat sa previna "sfarsitul".
Mergeti la spovedit, la pocait unde mai vreti voi. Iti zic un mic secret: tot ce se va intampla maine vreme rea, cutremure sau venirea lui isus pe Pamant o va face omul sa pacaleasca prostii. Unii folosesc internetul doar pentru facebook si mai stiu eu ce bazaconii in loc sa se informeze despre lucruri utile. Fericiti cei saraci cu duhul caci aceia vor fi prostiti. HAARP sau Blue Beam iti zice ceva?
Chestia asta cu "Sfarsitul lumii" e doar in mintile noastre, ale tuturor [exceptie fcacand cei care intr-adevar nu cred in asta]. Si sincer... parerea mea e sa nu crezi in toate prostiile care sunt pe OTV sau alte canale de genul asta. Dar daca intr-adevar crezi, poti sa te rogi si acasa, in fata unei icoane, chiar daca nu e acelasi lucru ca la biserica. Daca te duci numai pentru ca tu crezi ca o sa fie "Apocalipsa", mai bine nu o mai faci deloc .
Mai bine sa crezi in Dumnezeu decat in tot felul de minciuni scornite doar ca sa creasca rating-ul...
Si poate ca e adevarat cu Sfarsitul lumii dar nimeni nu poate sti. :-Q pentru toti cei care fac afirmatii fara dovezi sigure si clare. Ca nu cred ca a venit Sf Duh la ei ca sa le zica la ureche : 'Psst! Maine e sf lumii :-ss'
Ciaoo! :*
Numai crede! iti promit ca nu va veni. stai linistita da partty stay klma ca nu vine. skoate-ti asta din cap si mai roaga-te si u si nu o sa iti mai fie frica. j dca mori, mori.toti murim
Daca creezi inseamna ca nu esti roaba lui dumnezeu atat ti-am zis sunt numai niste minciuni! ascultama pe mine