Reclamele? Mie chiar îmi plac. Cu cât se înmulţesc, cu atât le simt mai mult farmecul şi dulceaţa. Nu cred c-aş mai putea trăi fără ele. Pfff
Cand vad atatea reclame (am adbock, si tot vad multe) ma simt ca in Idiocracy. Mi-e rusine.
Problema nu este ca sunt multe reclame, pentru ca exista aceasta nevoie de marketing si de distributie.Problema este continutul lor,foarte multe reclame la credite,jocuri de noroc si medicamente.
Daca este o reclama la un produs de care am nevoie,sa zicem,solutie de curatenie,nu ma deranjeaza,pentru ca e ceva ce am nevoie.Dar de multe chestii chiar nu avem nevoie si totusi ti se baga pe gat reclamele, ca vrei, ca nu vrei.
Am ajuns sa depindem foarte mult de lucrurile materiale si asa se duc de rapa resursele noastre, banii si mai ales timpul pentru ca acordam atentie la chestii inutile de care ne-am putea lipsi si am putea prospera toti.
Practic e un rau colectiv de care toti ne facem vinovati.
Daca lumea nu ar mai fi inclinata catre chestiile astea, nu s-ar mai vinde.
Unele sunt sâcâitoare când vreau sa ascult muzica in special la YouTube și vine un reclam sâcâitor )))) și stai și aștepta Onur sa treacă reclama aia sâcâitoare )))) faza e ca acum sunt 2 una după alta înainte era doar una și nici Skip nu mai poți da ))))
LisaJulie întreabă: