anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi pentru orice lucru ciudat apelati la forte supranaturale pentru explicati sau va ganditi si rational? am auzit ca o fata a cazut de la etajul 8 tocmai in usa si a scapat desigur nu exista martori / aseara am vazut ca a inviat un caine in usa desigur fara dovezi /martori care sa nu fie platiti / de ce ne mintim mereu asta nu pot intelege? cand o sa gandim rational si logic?

3 răspunsuri:
| MâţulMov a răspuns:

Mai, pana la urma traim in Romania, la ce te astepti?
Asta e natura lor (a multora dintre romani), de a minti.Cu toate ca minciuna are picioar scurte deja exista oameni care spun ca au vazut o sepie de 20m si sunt foarte siguri pe ei de acest fapt. Realitatea a fost pierduta, si, prin adancurile mintii, este haituita mereu de minciuna.
Nu zic acum ca eu n-am mintit niciodata, dar nici n-am sarit calul in halul asta! Nici nu cred ca minciuna e cuvantul adecvat pentru ''o fata a cazut de la etajul 8 tocmai in usa si a scapat''. Exact ca in cazul realitate/virtualitate. Te obisnuiesti cu minciuna incat n-o mai deosebesti de adevar si intr-un final ajungi sa devii un nebun!
Dar, traim in Romania, si, cum am mai spus, asta ne e natura.

| anonim_4396 explică (pentru MâţulMov):

Si care ar fi adevarul si minciuna in opinia ta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!

Când cineva o să ne îndume pașii.Sun câțiva oamenii acver gândesc rațional și logic, care le pasă(ex.eu și tu)dar trebuie să facem ceva mare pentru a își da seama toți românii.Deocamdată,îi las pe ei,de ce să gândesc numai eu așa? să se gândească singuri! Cât timp eu sunt în siguranță, restul nu mă interesează.Cât despre chestii supranaturale:nu îmi va folosii la nimic dacă tiu că există sau nu, nu mă interesează.