Traiesc ca sa iubesc,familia, prietenii, jumatatea.Omul este facut si pentru a iubi. Iubirea este un lucru foarte important chiar Sf.Scriptura ne zice.Este unul dintre elementele cele mai importante ale vietii.Degeaba ai trecut prin viata daca nu ai iubit pe cineva(familia,prieteni, jumatate, aproape etc).
Iubirea este un element esential al vietii.
Eu traiesc ca sa mor.Nu am iubit niciodata pe cineva ca sa stiu daca traiesc ca sa iubesc sau iubesc ca sa traiesc oricum viata inainte de toate.Am vazut multi pe la stiri ca sau omorat din dragoste deci aia iubeau ca sa traiasca.
Iubesc viata, ceea ce-i mai important.Si raspuns la intrebarea ta : traiesc ca sa invat si invat sa traiesc. Iubirea e o anexa.
Traiesc pentru a tabaci fundul femeilor. E si asta o forma de iubire. Iubirea nu-i unitara, cum nici oamenii nu sunt identici, in gandire, idealuri etc.
Asta ai auzit'o intr-o mel de a lui bitza, dar nu ai inteles sensul din context. U iubesti ca sa traiesti? ( ceea ce vrea sa zica in melodie este faptul ca fetele se prostitueaza pe bani pentru a trai, o "iubire" fizica )
turtl3 întreabă: