| harciog a întrebat:

Voi v-ati uitat pe National Geografic aseara sa vedeti un reportaj stiintific despre univers in care erau mentionate Materia Intunecata si,sa spun asa, beneficiile ei asupra universului? Vad ca o persoana s-a uitat si compara Materia intunecata cu Fericirea.Ar avea ceva daca as compara-o si eu cu eruptiile solare?

9 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Fericirea nu este ca materia intunecata ci ca energia intunecata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei tu, poti sa o compari si cu eruptiile cutanate, nu te opreste nimeni!
Ba chiar Soarele vazut prin telescop chiar seamna acu un chelios plin de herpes pe crestet!

| harciog explică (pentru anonim_4396):

Ufff ce atac care a trecut ca un tintar pe linga mine.Sa-ti spun ceva care ti-a scapat.Soarele munceste intr-un mediu extrem de cald mai ales vara si pielea capului cit si a umerilor reactioneaza sub forma unor iritatii la caldura, probabil ca soarelui din povestea ta ii prieste mai mult frigul.Banuiesc ca fost si el naibii la un medic, n-a stat asa ca pampalaul.Sa-i cerem sa ne arate rezultatul consultatiilor si reteta? Probabil ca o mai are.O zi buna.

| lovitddefulger a răspuns:

Asa zisa materia intunecata este un tip de materia necunoscuta pana in prezent.Nu vad intelesul comparatiilor.

| harciog explică (pentru lovitddefulger):

Daca citesti mai bine intrebarea ai sa vezi ca, din intelesul ei, comparatia nu imi apartine.

| lovitddefulger a răspuns:

Intelesesi,da tot nu vad gradul de comparatie.
Asa zisa materie intunecata, nu se stie cu exactitate ce este.Doar daca nu interpretez ca era o gluma ultima parte a postului.

| harciog explică (pentru lovitddefulger):

Uite-asa a fost sa fie facuta si gata...Ce, crezi ca eu am vazut logica?

| lovitddefulger a răspuns (pentru harciog):

Nu stiu, insa am auzit ca harciogi sunt agresivi.Nu as indrazni sa te supar cu ceva.
http://www.youtube.com/watch?v=tPxQaALQJ7k

| Lyca_Georgeta_1999 a răspuns:

Eu nu