Mai ales daca locuiesti laga o rafinarie sau langa o platforma ecologica, complexul de la Rudeni.
Dacă n-ai prins ideea din start eu n-am de gând sa ma avânt în explicații.
Ai mancat Pasca si esti fericit.Am inteles, dar vezi lucrurile dintr-un unghi foarte ingust.
Am incercat sa ti-l largesc dar esti incuiat si ciufut. Pace.
Ce legatura are intrebarea ta cu aceasta categorie?
Am zis!
Intrebarea ta sună a plictiseală nu a filozofie. Gata ca ne abatem de la subiect.
Hristos a inviat!
Eu stau aproape de un rau si misuna ciobani, putorile planetei. Uneori cand dechizi geamul parca iti intra oaia in casa. Mai am si o statie de epurare pe acolo, care banuiesc ca nu functioneaza cum trebuie din moment ce pute, tigani mancaciosi de gratar, deci fum. I-a strans dracu pe toti aici.
"Ce aveți de vă plângeți atât îți suna a plictiseala?"
Ne-am abătut de mult de la subiect. Când pocneau floricelele nu părea sa te deranjeze. Adevărat a înviat!
Am si 2 catei cu care merg la plimbare, deci ma cert cu handicapatii aia. Mi se face scarba numai gandindu-ma la cuvantul "cioban", dar sa-i vad?
Corect. Daca doar stam si ne plangem, nu rezolvam nimic, avem aceeasi viata, aceleasi probleme, aceleasi lipsuri, aceeasi dorinta de a avea persoana iubita alaturi etc. Trebuie sa ne bucuram de ce avem, sa luptam si sa muncim in fiecare zi daca vrem mai mult.
Lasă că anul asta se mai fac 5-6 case între tine și ciobani. I-ați de alea de băgat în nas când ești răcită.
Nu mai au unde. Au taiat si copacii de pe acolo. Eventual se exinde cartierul de tigani, ca alora nu le trebuie curte, si le ajunge o camera, deci ei au loc. Poate am noroc si vin ursi sau lupi sa curete locul.
Daaa, abia aștept să-mi înflorească liliacul de sub geam
E bine sa fii recunoscător pentru lucruri mici, dar nu trebuie sa judeci. Când ai griji serioase ești mai cinic, floricelele sunt ultima ta problemă.
Dar eu nu am zis nimic de griji. Când ai probleme torni apa la flori și te duci sa rezolvi problema.
Aa, asa e moda, m-am prins. Ce moda plictisitoare! Se aduna și se plâng asa de mama focului, mai baga și câte o chestie comica și gata, sunt cool? Am priceput.
Toată lumea are probleme, mai mici sau mai mari. Fiecare are ceva de rezolvat, dar de cele mai multe ori floricica e mult mai importanta decât unele pretinse probleme. Trebuie sa începem sa trimitem oamenii, cu eleganta, să-și rezolve problemele.
Am încercat, la mama mea. Nu am reușit. De ce pui emoticonul cu ras în hohote după ce debitezi asa ceva?
Nu impune realitatea ta altora, nu toti ne trezim intr-un pom inflorit, eu ma trezesc pe capacul de wc ca mai am de vomitat ca am fost concurs cu nevasta cine bea mai mult