| Marioara_5353 a întrebat:

Voi va rugati la Dumnezeu nu copi?

Răspuns Câştigător
| TeoPT a răspuns:

Nu.

25 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu suntem copi laughing. Ce dracu` e aia?
Ah, am zis de dracu`, deci sunt păgână nu? Mi-au dat niște lăcrimuțe de crocodil.
Eu mă rog de mama să-mi cumpere un parfum! Tu cui te rogi?
Ahh și cine e nenea God?

| alexmircescu13 a răspuns:

Incearca sa scrii romaneste, te rooog din tot sufletul disponibil. Se scrie "copii" cu 2(doi) de I, daca nu, a crezi cauta in manualul de gramatica. Daca nu ai, cumpara unul sau imprumuta de la niste 'copi'. Parca ar fi diminutivul de la copita, zau asa! Si nu vrei sa pomenesti de copite in mesajele tale, nu-i asa, fiinta pura si plina de evlavie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa hai sictir?

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

Ce inseamna copi?

Cat despre rugat...pffff, iti zic doar ca nu am prieteni imaginaribig grin Deci nuhappy

| Missy a răspuns:

Nu

| xqDemiiLovato a răspuns:

Daaaaaalaughing

| Klepto a răspuns:

Da, ma rog sa ti se taie curentul, netul si sa te duci la un schit unde sa stai pana ce descopar eu Atlantida.
Nu ai gasit alt loc unde sa trollezi?

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Mai vrei rugaciuni? Nu ti-au ajuns laughing

| Uilula a răspuns:

Eu aproape in fiecare seara

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Draga mea, iarta-mă dar ești întro pană serioasă de inspirație. Dacă nu știi să scrii pe TPU propabil că nici acatistele nu le prea nimerești, iar Cel De Sus nu știe pe cine să ajute. Mai du-te la școala de duminică, poate mai ai o șansă! Dar ai grijă ce-i mai întrebi pe "copi" - s-ar putea să se întoarcă împotriva ta.
O zi cu zâmbet să ai și...mari "succesuri"!

| Uilula a răspuns:

Ce aveti mai cu fata intrebarea e chiar buna daca nu ar fi fost pusa in scopul de a face record de raspunsuri in rest e ok(numai punem la socoteala "copi")

| adriana543768654567895334 a răspuns:

Nu faa. nu ma rog. doaaamneee. cum sa nu ma rog la Dumnezeu. il iubesc. si cred in el. idioataaa.

| adriana543768654567895334 a răspuns:

Si faaaa fataaaa. sau doamnaaa. sau ce dracu ai fii. cuvantul"copi" se scrie cu doi "i". esti degeabaaa. :-J

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai mai pus azi o intrebare la categoria Filme&Seriale...acolo ai scris corect "copii". Aici de ce nu mai scrii? Aaa...si ce repede ai dat si funda acolo!

| daniella9805 a răspuns:

Eu nu o sa ma iau de faptul ca 'copi' se scrie de fapt copii si o sa trec peste astalaughing
da ma rog in fiecare seara la Dumnezeu si sunt sigura ca imi asculta rugaiunile si ma ajuta mereu
am simtit de multe ori prezenta si ajutorul Lui in viata mea

| ramona30 a răspuns:

Pai noi l-am creat pe d-zeu. nu te poti ruga la o inventie de-a ta.

| AnaMaria_2328 a răspuns:

Desigur ca ma rog,caci aceasta este foarte important, si mi-e mila de cei care nu se roaga, caci ei nu vor crede cu adevarat in Dumnezeu.Si daca ma socoti copil petru ca ma rog,nu are importanta, nu ma supar, insa trist ca crezi astfel.Dar eu va moi ruga pina la sfirsitul vietii mele si nu voi uita de Dumnezeu!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Bai, oameni buni! Am avut o revelatie! M-am bunghit de ce Marioara, desi e corectata de cel putin 3 ori pe intrebare, nu renunta la (de-acum) celebrul "copi".
Asta e "semnatura" ei/lui. Asa cum Legiuitoarea ne ucide cu "Buna...pa, pa", asa si asta ne ucide cu "copi"-i.

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Da ma, coPULE, da.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
D-na profesoară, de ce-oi fi tu (pe mine nu mă interesează), vezi de educația și ocupațiile perfide ale elevilor, nu de respectul de care eu dau dovadă. Este greu să înțelegi lucrul ăsta, nu? Pe voi profesorii nu vă plac provocările, nu te-am băgat în seamă până acum, te rog să faci și tu același lucru.
Dacă te ucideam, nu mai erai pe aici, mai și minți!
Toate astea în atenția ta, "dragă" @ardnaxur1961, lasă injectările și dă dovadă că ai coloană vertebrală... dreaptă!
Lasă-mă în pace.
Pa, pa.

| MMihai a răspuns:

Dumnezeu este teribil de ocupat și nu avea vreme să asculte la ce mă rog eu. Am văzut că mă tot rugam aiurea la Dumnezeu și m-am potolit.

| Shameless a răspuns:

Eu ma rog, si sper sa ma ierte pentru fiecare greseala care am facut-o, si ma rog mereu sa ma indrume spre un loc unde nu mai pot gresi

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Brrr! Ce rau faci la furie! Inclusiv greseli. Multe! Pa, pa!

| Asdfasdefta a răspuns:

Ce sa ii mai cerem, tanti? Tie ti-ar placea daca s-ar ruga cineva de tine mereu?

| Trinitas a răspuns:

Eu am 7 ani si sunt o fetita inocenta care duminica sacrifica pasari si pisici in curtea bisericii. De sarbatori ma intalnesc tot acolo cu alti haladiti si fumam iarba pe care tati a cosit-o inainte. Eu stiu cum arata Doamne-Doamne fiindca atunci cand sunt high il vad in tanga cum se da la vaca lu' Vasile.

Întrebări similare