Cu Tatal Nostu.
De multe ori, mai ales, ca eu am o iconita mica, luata de la o manastire facatoare de minuni de langa Iasi, Hadambu parca.
Scri pe o foaie si dupa aia o bagi in rama la icoana.Ai credinta si problemele v-or disparea.
Daca nu ai icoana, roga-te in fiecare seara, si incearca si tu sa mergi macar de la 11. 30 la biserica.
Eu ma rog la Dumnezeu! ("las deoparte sfintii si zeii")
Ce am cerut? Sanatate, si nimic mai mult.
Da ma rog si la Dumnezeu, si la Fecioara Maria si la anumiti Sfinti, am putine rugaciuni pe care ele fac zilnic incluzand pe toate trei categorii. Daca nu ai pic de vointa tu nu se rezolva de la sine nimic.
Eu ma rog la fiinte vi, nu la persoane decedate. Dumnezeu este viu, mama Domnului Isus Hristos este moarta ( si asteapta reinvierea ca toti ceilalti muritori).
Esti prea mica pentru un razboi atat de mare. Demonstreaza-mi ca nu am dreptate cu scrieri BIBLICE.
Sa te rogi pentru ce anume? Eu tot ce fac, fac de unul singur prin fortele si vointa mea, nu cu ajutorul unor zei sau alte nascociri ale imaginatiei omului.
@Pinkyyy; x
Aha ca bine spui tu, dar daca e munca ta atunci nu e si meritul doar al tau?
Nu obişnuiesc să mă mai rog la ea, dar când eram mic mă rugam la "Fecioara Maria", de fapt, la mama Maria, că fecioară nu cred mai era, şi să ştii că mi-a răspuns rugăciunilor oridecâte ori am rugat-o frumos. Acum mă rog la fecioara Silvia, şefa mea, dar încă nu mi-a răspuns cu o creştere salarială, aşa că aştept.
Nu inteleg ce aveti cu astefl de intrebari? Nu credeti? Treaba voastra. Dar sunteti patetici si dati dovada de lasitate si prostie si josnicie cand va luati si radeti de cele sfinte.Raspunde-ti la alte intrebari.tot timpul am observat ca se baga ateii in seama.Rade-ti de voi, aveti de ce.
Sa lamuresc ceva lucruri:
1.Rugaciunea nu se risipeste daca te rogi la icoana. A fost afcuta ca sa te simti mai aproape de Dumnezeu.Rugandu-te cu evlavie, Dumnezeu iti raspunde si cinsteste si icoana(vezi icoane facatoare de minuni).
2. Daca te rogi la sfinti nu inseamna ca nu esti crestin. O rugaciune e implinita mai repede daca e facuta de mai multi oameni la un loc, daca e invocat ajutorul sfintilor si daca e insotita de rugaciune si post.Ne rugam sfintilor ca sa se roge ei lui Dumnezeu, rugaciunile lor fiind ascultate.
3. Fecioara Maria a fost Fecioara. S-a nascut cu pacatul stramosesc, dar prin faptele bune si prin virtutile sale a fost aleasa sa fie Maica Domnului. A adormit, insa trupui ei a fost ridicat la cer dupa trei zile, pentru ca este scris ca numai doi oameni sunt in viata-Ilie si Esau-care vor muri la venirea lui Antihrist.
Ok. Oricat nu as crede eu in D-zeu, totusi...
Nu stiu de ce in momente dificile cativa psalmi din Psaltirea Maicii Domnului m-au ajutat.
Am gasit calmul si linistea care imi lipsea.
PS: Am indoieli ca D-zeu ar exista, insa rugaciunea sincera ar putea avea efecte benefice.
De fiecare data Fecioara Maria te ajuta dar nu iti da si in buzunar.Esti pacatos ca orice fiinta de pe pamant si din acest motiv. trebuie sa te straduiesti si tu sa muncesti nu numai sa ti se ofere. Daca te rogi la orice icoana, o sa iti dea o buna dispozitie si o alta stare de spirit. o sa iti lumineze mintea.
Vorbim des pe net, cateodata mai iesim la o bere, la o barfa =D
Fii serios, credinta e pentru fiecare, iar cel ce alege sa creada in d-zeu si toata gasca de sfinti ar trebui s-o faca pentru ca asa simte si sa fie o activitate care-i hraneste sufletu', nu se apuce sa povesteasca ce rugaciuni isi face :p
Feciara Maria este mama tuturor, asa cum nicio mama nu intoarce spatele catre fiul ei, cu atat mai mult Maica Sfanta iubeste pe toi copii ei si îi ajuta cu graba si mult drag si se bucura cand ne intoarcem cu smerenie catre ajutorul ei. In momentul cand simti ajutorul ei nu poate fi comparat cu nici o alta bucurie lumeasca. Bunul Dumneyeu sa te ajute sa timti aceasta stare.
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: