| Robert160 a întrebat:

Voi vedeți cum totul se repetă, aveți aceste deja vu-uri?

9 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Sentimentele de deja-vu sunt presimțiri.Asta te determină să crezi că ai mai mers în unele locuri, ori ai cunoscut anumiți oameni.

| sierra1 a răspuns:

"edeți cum totul se repetă"

nu, n-am văzut așa ceva (excepție zilele săptămânii, lunile anului, anotimpurile,...)

| relian a răspuns:

O teorie noua,care pe mine sincer ma surprins si pe care o cred mai mult decat alte teorii,se refera la faptul ca tot ceea e simtim,tot ce vedem,auzim etc se scrie in gene.
Ca urmare fievcare din noi mostenim informatii ce nu ne imaginam,doara ca aceste informatii is inactive,probabil din cauza ca nu ne ajuta,stii cum e cand ai ceva in buzunare si alergi parca te jeneaza laughing asa ca aceste informatii ce sunt in noi de cand e omenirea aparuta stau acolo inactive.

La un mom dat la unele persoane se pare ca scapa unele din aceste informatii si asa apare acest fenomen, deja am mai vazut chestia asta, am mai auzit si etc.

Teoria asta cum am spus este una noua si ce ma ofticat este ca nu am fost eu primul care sa ma fi gandit la asa ceva laughing dar se pare ca are destula logica.

Daca stai si analizezi parintii tai, bunicii, o sa observi ca tu vorbesti, ai ticuri si asa mai departe ca si ei sau ca unia din ei.Asta arata ca felul dea vorbi,gesticulatii,ticuri in general se transmit,prima data se scriu in genele tale,apoi tu le transmiti mai departe la urmasi.
Asta o poate observa orice om,asta arata ca de fapt se scriu in gene absolut tot ce simtim,ce mirosim, ce pipaim etc laughing asta arata ca habar nu avem la momentul asta ce suntem si cum functionam.

Povestile ca am mai trait o alta viata si alte sf-uri de genul asta is basme.
Eu am trait ceva intens odata, iar acum daca stau si ma gandesc la acea chestie pot simti acel gust.A fost vorba despre gustul naspa a unui fruct ce l-am mancat f demult, gust care-mi-a ramas in gat laughing in minte, iar daca ma gandesc mai profund la el imi vine in gura laughing de aia am si spus ca accept aceasta teorie decat restul de basme.
Am ticuri ca si tata, vorbesc ca si el laughing astea de unde?

| Catrice a răspuns:

Da, vad deja. Îmi activez cel de-al treilea ochi și vad cum o sa pun un răspuns la aceasta întrebare.

| RobertMoon a răspuns:

Cam la cateva luni am un deja vu, parca tot ce se întâmplă în următoarele 5-10 secunde le-am mai trăit într-un vis sau ceva de genul, e interesant să trăiești asta.

| Meme10Memu a răspuns:

Nu se repeta nimic. Ce e constant nu se repeta. S-ar repeta ceva care se schimba dar nu se repeta nimic. Ce e constant nu se schimba si deci nu se repeta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mi se intampla destul de des

| Bozgi200 a răspuns:

Pățesc destul de des chestia asta și mă disperă laughing uneori dar extrem de rar pot prezice cu 3-4 secunde în gândul meu ce se va întâmpla laughing) sunt niste chestii extrem de interesante ce trebuie studiate.

| JUNNKiE47 a răspuns:

Aproximativ toată lumea are, personal nu mă confrunt cu asta de prea multe ori, se speculează a fi un fenomen ce creierul și-l amintește parțial dintr-o viață anterioară.

Întrebări similare