| urmuz a întrebat:

Vorbim şi scriem despre oameni care au realizat ceva şi de la care avem ceva de învăţat, dar niciodată nu pomenim despre ceilalţi, cei care ne fac viaţa insuportabilă cu prezenţa, comportamentul, care vor să pară deştepţi şi, de fapt, nu sunt decât nişte farsori.
Pentru ei, sinceritatea este o valoare de care fac paradă, prietenia e un cuvânt gol, sunt prieteni cu toată lumea, chiar dacă abia cunosc o persoană, mai ales dacă-i sus pusă, te „lovesc" în faţă cu emfază cu presupusa lor prietenie, numai ca tu să taci şi, eventual, să-i mai priveşti şi admirativ. Putem oare să fim mai deştepţi decât ei şi să-i descoperim înainte de a ne face rău?

2 răspunsuri:
| TεaсhMεHoωToDomε a răspuns:

Da putem
niciodata nu ii oferi totul pe tava ca sa zic asa unei persoane pe care abia ai cunoscut-o analizeazo de la distanta
suntem mai destepti ca aceste persoane pentru ca persoanele fericite in viata au avut prieteni nu doar faima
prieteni adevarati

| harciog a răspuns:

Imi pare rau,nu-mi mai pasa de nici un om frumos,urit,inteligent, prost, farsor sau altfel.Nu-mi mai pasa nici de mine.Imi traiesc viata in societate urind toate regulile indeferent care ar fi ele,religioase sau sociale,nu vreau admiratie, nu vreau atentie si singura fericire nu o am decit in natura departe de orice lacas, daca se poate mai mult noaptea.Descoperiti pe cine vreti inainte de a va face rau,impuscatii,sucitile gitul, facetile felatie, ma rog va priveste.