La inceput am invatat pe burta. Veneam de la scoala, mancam ceva, stateam vreo 1 ora la calculator si ma apucam de scris. Dupa o jumatate de ora, ma apucam de invatat. Se facea seara, mancam, si epuizata, adormeam imediat. Cam asa am tinut-o 2-3 luni pana am intrat in ritm.
Da, este grea...mai ales biologia. Era singura materie la care nu puteam sa citesc si apoi sa povestesc... a fost un chin pana m-am obisnuit. aa, sa mai specific ca dupa 2 ani abia de mai stiu esentialuL?
De astfel, matematica si romana mi s-au parut interesante, la fel si istoria(pe sem 2). Bafta!
Draga mea, mie mi s-a parut usoara clasa a saptea. Dar asta mai ales atunci cand am trecut dincolo de catedra.Cand eram ca tine, in fata ei, tot grea mi se parea.Succes in noul an scolar!
Nu vreau sa te sperii prea tare dar mie, personal, mi s-a parut destul de grea...adica este foarte multa materie de acumulat, dar bineinteles daca esti constiinciasa si inveti totul va fi ok
Din gimnaziu este cea mai grea si mai neplacuta clasa, dar daca inveti fiecare lectie, nu iti va fi greu.
Nu e fooooooarte grea, nu iti trebuie cine stie ce capsor, ca sa o treci, trebuie doar sa nu te sperii la inceput si sa nu iti pierzi increderea in tine. Succes! >
Ce zic cei de mai jos mi se pare cam... nhhaaa, stupid Mie a 7-a mi s-a parut joaca de copii! Fata de materia de a 8-a, e floare la ureche.Nu trebuie sa te sperii, trebuie sa inveti mult.
In a 7-a intr-adevar treci un hop mare, dar e usor daca poti sa te descurci!
Si mie mi s-a parut cea mai grea dar daca inveti e usoara, iar a VIII-a e cea mai usoara(dupa mine)
Mie mi s-a parut mai grea decat a8a la romana e mult mai greu decat in a8a si nu numai ai si biologie(anatomie ) ...deci da e greut da nu te speria
Si mie la fel,,,,, dar din pacate nu avem ce face... nu uita scoala main are si un lucru un : prieteni :X te'am pupat
Mi-e mi saparut grea pentru ca u m-a invatat de la inceput. Daca u vei invata de la inceput nu vei avea plobleme.
astept fundita :X
Eu niciodata n-am fost prea bun la scoala tot timpu copiam sau sopteam prin clasa
Sincer e cam cea mai grea... dar nu te speria... daca invetzi si esti atenta nu o sa ti se para as
xXAnnexX întreabă: