Mai BeBe cumpara-ti pamperşi sa nu te scapi pe tine cand vine luna mare mare mare...
Raspunsul meu este NU, la ambele intrebari, n-am nici un fel de teama si nu cred ca o sa vina Apocalipsa. Numai bine!
Sunt de acord cu dRoGhY si cu SandrA nu mi-e frica si chiar daca ar fi maine sau in momentul acesta chiar sunt fericita
abia astept cand va veni ziua in care vom placa de pe acest pamant si vom ajunge in cer cu isis si cu toti ceilalti care lauiubit
si mai sti ceva acel moment inn niciun caz nu va fi acum fiindca biblia spune ca vor fii semne care vor pevesti venirea cekui preainalt si acele semne inca nu au aparut sau cel putin nu toate
dar timpul nostru este aproape asa ca iti sfatuiesc sa traiesti cu dumnezeu de acum si pana in ziua aceea daca o vom ajunge
Nu te gandi la cand o sa vina apocalipsa( sfarsitul lumii) deoarece pentru noi sfarsitul luimii este atunci cand murim (azi, maine, peste 10 ani), deci gandeste-te daca esti pregatita pentru sfarsitul lumii tale. Sincer eu unu-l nu sunt si imi este frica
Mie nu mie teama.si nu cred ca vine apocalipsa! apocalipsa va veni cand va vrea Dumnezeu!
Bineinteles ca nu vine. Gandeste-te ca daca ar veni, toate posturile de televiziune are fi alarmate. Dar aceasta este o prostie, si eu pot spune ca maine va renaste Ceausescu)
Daca vine apocalipsa pe Terra noi nu avem nici o problema.o sa supravieţuim cu toţii in Romania pentru ca noi suntem cu 100 de ani mai inapoiati decat ceilalti!
Nu te teme de apocalipsa si in seara aceasta luna va fi foarte aproape de Pamant dar scrie in biblie ca numai Dumnezeu stie cand va veni sfarsitul lumii asa ca stai linistita. Luna va provoca maree mai mari adica valuri mai mari daca nu stai langa mare sau ocean nu ai nici o grija
Eu cred ca se vor intampla lucluriciudate.de exemplu:stari de greata, nu prea poti sa dormi...cam asa ce va!
Deci. daca te duceai acum 2 saptamani duminica la biserica auzeai faptul ca vor fi semne inaintea apocalipsei.
Cum ar fi dezastre, va aparea o cruce pe cer, etc.
Si mai spunea ca "fereasca Dumnezeu sa vina sa judece vii si mortii fara ca macar sa-ti fi spus rugaciunea sau sa-ti fi facut sfanta cruce. ".