| KurtCobain1994 a întrebat:

Vreau sa am un vis lucid. pana acum nu am reusit sa am unul, desi am incercat. am observat ca de obicei, cand visezi actiunea se desfasoara fara mine, ca si cand eu nu as avea control asupra corpului meu. acesta actioneaza singur...citisem articole cu moduri prin care sa contientizezi ca visezi, ca ciupitul sau alte chestii de genul, dar cum as putea face asta daca nu ma pot misca in vis cum vreau eu? va rog sa imi dati informatii detaliate. va multumesc mult, fundita

Răspuns Câştigător
| Inception a răspuns:

Îți sugerez sa încerci tehnica MILD.
Găsești si mai multe tehnici pe acest blog:
http://controlul-viselor.blogspot.ro/......dmild.html

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Ca sa reuseasca visul lucid trebuie sa urmaresti cativa pasi:
-sa te pui in pat seara cand esti foarte obosit
-sa stai pe spate cu ochii inchisi
-la un moment dat vei simti furnicaturi in piele care se vor manifesta: nevoia de a te intoarce pe o alta parte, mancarimi. Orice de genul asta. Ignora-le si continua sa stai linistit pe spate cu ochii inchisi.
-in felul asta corpul tau va adormi si tu vei intra intr-un fel de paralizie. Vei icnepe sa vezi diverse chestii dar nu te vei putea misca dar vei fi perfect constient de ceea ce traiesti.
Si chiar merge. Un prieten a facut asta aseara si a inceput sa auda gen soapte la usa si ceva apropindu-se de patul sau. Nu putea sa vada ce e sau ceva pentru ca avea ochii inchisi si nu se putea misca. La un moment dat chestia aia se apropia de patul lui si atunci s-a trezit.

| KurtCobain1994 explică (pentru Adry05):

Asta nu e tocmai un vis lucid. este paralizia in somn... care am auzit ca poate sa fie chiar infricosatoare...

| Inception a răspuns:

Ca sa ai un vis lucid indiferent de ce tehnica folosești trebuie sa ai încredere.Trebuie sa fi hotărât și determinat și sa te aștepți sa devii conștient în vis.