Logica este tot ce te opreste.De obicei genul asta de oameni cred ca au inima libera, fara a constientiza ca nu traiesc totusi adevarat.
Cred ca mai intai ar trebui sa-ti fixezi prioritatile. Ce anume ai vrea sa cunosti. Filosofie? Istorie? Mecanica cuantica? Ce anume? Pentru ca nu poti sa cunosti totul. Si apoi sa incepi sa te documentezi. Sa faci "pasi", cum s-ar zice.
Nu te necaji singura, banuiesc ca esti fata...cu o varsta frageda,tu nu esti o memorie in care poti inmagazina dintr-odata cunostintele intregii lumi. observ k ai o inclinatie spre filozofie,citeste,citeste si iubeste,comunica,cauta sa cunosti cat mai multi oameni si logica gandurilor lor, asculta,priveste si intelege. observa tot ce te inconjoara si incearca sa dai un sens lucrurilor,,ia-le usor si pe rand,aduna fericirea de pe unde o gasesti, iubeste oamenii si acceptai asa cum sunt, doar asa poti intelege viata cu adevarat asa cum e.si nicidecum cum ar fi trebuit sa fie.sunt multe de spus, dar nu vreau sa cad in penibil. cu bine
Schimbandu-ti toate obiceiurile.incepand cu ora la care te trezesti,locurile pe care le vizitezi,relatiile dintre tine si persoanele apropiate,cunostinte noi, poti citi mai mult diferite carti, poti calatori mai mult. poti vizita orasul in care locuiesti cm cu cm etc
@mikele33 :
Cum as putea iubi oameni si sa i accept asa cum sunt cand majoritatea sunt idioti sau stupizi? acest fel de om ma face mai mult sa urasc omul, nu sa l iubesc.
Nu, majoritatea oamenilor sunt normali. Cei idioti si stupizi sunt putini. Dar daca tu vezi lumea in felul asta, imi pare rau ca trebuie sa spun dar tu esti cea care posezi "calitatile" respective. Uita-te si numai la lipsa de logica din postarile tale. Spui, pe de-o parte, ca vrei sa cunosti lumea, dar pe de alta parte spui ca majoritatea indivizilor sunt idioti si stupizi. Cum? Vrei sa cunosti o lume plina de idioti si stupizi? Nu face sens. Apoi ne intrebi pe noi "de ce am aceasta lene"? N-am mai auzit o asemenea intrebare. De unde sa stim noi de ce esti tu lenesa? Numai cel lenes poate sa stie de ce este el asa. Nimeni altul. Deci, concluzia e cam clara.
RAY întreabă: