Salutare!
"Orice om are propriile lui suparari, nestiute de lume; adesea spunem ca un om este rece cand el este de fapt trist."
"Mania, lacrimile si tristetea sunt rezervate acelora care s-au dat batuti."
"Frumusetea si tristetea merg intotdeuna mana in mana. Natura a gandit ca frumusetea este prea bogata pentru a merge de una singura prin viata, asa ca i-a gasit un insotitor."
"Nimanui nu ii pasa daca esti trist, asa ca poti fi la fel de bine si fericit."
"Nu exista vreo tristete mai mare decat sa iti amintesti atunci cand esti nefericit de vremurile in care erai fericit."
"Moartea ramane aproape singurul lucru sigur in viata fiecaruia dintre noi, si va exista suferinta, durere si tristete saptamana viitoare, la fel ca si saptamana trecuta."
"Chiar si o viata fericita nu poate exista fara o parte de intunecime, iar o lume fericita si-ar putea pierde intelesul daca nu este echilibrata si de tristete. Este mult mai bine sa iei lucrurile asa cum vin, cu rabdare si calm."
"Melancolia si tristetea sunt inceputul indoielii... indoiala este inceputul disperarii; disperarea este inceputul crud a unor diferite grade de pacat."
Si cam astea au fost... Sper ca te-am ajutat cumva Numai bine!
Iti dau eu citat facut de mine pregetestete!
-In agonia mea nebuna dupa tine am inteles ca tu esti absolutul, desi mai parasit pe poteca mortii lovindu-mi degetele inghetate pe lemnul putred. Trupul ce imi atarna in streangul mainilor sa infipt in gheata raului. Facandu-mi trezirea mortii, desii eram mai viu si treaz ca niciodata doream o morte chiar atunci. Dar dragostea de ura ta nu ma lasa, cunoscanduti rautatea imi doream moartea din mana ta. Prietenului meu m-am spovedit, dar el a inteles opusul legandute aici de scaun in noaptea cea intunecata.
El ma cauta, crede ca sunt nebun, crede ca voi reusii sa iubesc din nou viata, mai mult decaz iti iubesc sentimentele tale intunecate.
Simtite in agonia salbaticiunii prin care am trecut dupa ce mai parasit in padurea intunecata.
Gheata atarna pe hainele mele, viermii imi erau painea preferata, tavalinduma si razand de bucuria ca nu ma vei ierta niciodata si ca voi muri cu mainile tale pe cutitul din mine.
Ce bucurie am sa te aud cum imi spui ca ma distrugi, asta dupa ce iti scot calusa de la gura.
-Te iubesc dragul meu te rog iarta-ma, vezi ce face prietenul tau ne distruge pe amandoi. Adu-ti aminte: inainte sa-ti calc mainile cand atarnai pe pod m-am uitat peste umarul stang la flinta prietenului tau urmata de el. Am facut-o doat pentru mititeii nostri nestiutori si neajutorati. Din totdeauna m-a iubit vreau sa-ti marturisesc ca am fost cu el doar ca sa imi scap familia de moart. Tu esti eroul meu ai incredere lasa-ma legata si cand vine ucide-l si elibereza-ti familia.
-Nu te cred! Mintiiiiii! trebuie sa ma distrugi sarutandu-ma altfel...altfel... nu mai pot, chiar ma distrugi. Daca nu o faci te dezleg in moarte pentru ca nu te cred.
-Nu ma taia! Ajutor! Daca vrei sa mori mori!
-sunt fericit ca simt durerea mortii, spune-mi ca mai mintit despre prietenul meu de ce sa nu mor linistit.
-Nu te-am mintit! Iata-l ca vine!
-Nebunilor singuri v-ati distrus! Acum esti doar a mea! Imbatate in dragostea mea frumoas-o!
-Nuuuuuuu! De ce nu mi -ai spus adevarul?
Nu pot murii asa ajuta-ma, iarta-ma trebuia sa te cred! De ce am fost atat de prost de ce trebuie sa plangem atat inainte de fiorii mortii?
Frumoasa mea ma pierd!
Caută pe Facebook sau Instagram pagini care se ocupă cu aşa ceva, sunt multe.
Singuratatea trebuie sa te ajute sa te cunosti mai bine pe tine, sa-ti fie prietenul tau, nu dusmanul tau. De ce vrei sa fii edgy? Ai putea sa cauti citate care sa te motiveze, nu sa-ti induca o stare de copil emo care crede ca daca n-are parte de dragostea cuiva e la capatul puterilor si nu mai are niciun scop in viata.
Succesul este înălţimea la care ricoşezi după ce te izbeşti de podea. - George S. Patton
Odată ce ai zburat, vei păşi pe pământ cu ochii aţintiţi spre cer, căci ai ajuns în înălţimi şi într-acolo tânjeşti să revii. - Leonardo Da Vinci
Imi cunosc limitele, dar pur si simplu le ignor. Friedrich Nietzche
Trebuie sa stim. Vom sti. - David Hilbert
Nu te opri pana nu ai ajuns in varf sau in mormant. George S. Patton
soare_1592 întreabă:
ღHoneyBunnyღ întreabă:
anonim_4396 întreabă: