Prin profesia pe care o are, un preot vindeca "stricaciuni " ale sufletului.
In schimb. prin profesia pe care o are, un medic vindeca "stricaciuni" ale trupului si ale mintii.
Deci, daca preotul n- a reusit, apeleaza la ajutorul unui medic psihiatru--- este singurul profesionist care te poate scapa de 'fantoma" din mintea ta!
Nu stiu cat e de pe bune ce povestesti tu aicia si eu sper sa nu fie.Si eu am probleme cu paranormalul dar tin cu tot dinadinsul pentru linistea mea sa cred ca asta nu exista.Am vazut lucruri ciudate dar mereu incerc sa imi gasesc o alta explicatie pentru ele sa nu fiu considerata nebuna..Roagate in fiecare seara si mergi la un psiholog sa vezi unde e problema cu adevarat
Incearca sa spui rugaciuni.
Daca nimic nu merge, incearca sa te "imprietenesti" cu acea femeie. Stiu, suna nebunesc si ciudat, insa eu vizitam multe forumuri straine despre paranormal in trecut, am vazut ca multi au avut experiente similare cu ale tale, au incercat sa se imprieteneasca, sa vorbeasca cu acea entitate, iar ei s-au calmat.
Am încercat sa ma rog si tot dar ca nu pot pentru ca daca incep sa ma rog se apropie de mine mai mult ca niciodată și simt ca ma impinge din spate nu o mai vad ca inainte de cand a fost preotu doar simt cand e in camera mi se face pielea de gaina si tremura carnea pe mine chiar dacă is cu cineva so vb orice dintr-o data o simt ma ia tot fioru
Incearca sa interactionezi cu ea. Salut-o, intreab-o ce vrea de la tine, incearca sa ai o discutie. Stiu ca suna nebunesc, dar incearca.
Vreau să vă spun a de când a venit preotu no văd pe femeie doar o simt stiu locu în casă sau afara unde e si ca vine se uita la mine cand o simt imi vin tot felul de gânduri la care eu nu as putea sa ma gând
Intr-o zi m-am suparat asa tare pe fratemi-o ca facea misto de mine si am zis azi o sa ai accident si dupa masa la 6 mi-a venit in gand o avut koko accident culmea e ca chiar atunci cand o avut era 6 chiar m-a sunat dupa 5 min deja nu mai pot i-am povestit la un un prieten ce e sotul verisoarei. ce se intampla cu mine si de atunci o luat-o razna o fost internat la psihiatrie nu ii doar o gluma eu nu o iau ca peo problema la mine pentru ca nu mi-e frica m-am obisnuit si tot