Se zice ca... ajungi la o lumina si vei vedea toate amintirile tale..toti prieteni tai familia ta... te vei duce in aceea lumina si de acolo numai stiu ce se intampla
Pai stintific asa cum zici tu.nu o sa pleci imediat ai sati vezi rudele cum plang in urma ta si tu ai sa privesti cu ingerasul d mana
Dupe ce mori dupa 3 zile sufletu o sa fie judecat daca te duci in iad o sa te rencarnezi intr-un animal, iar daca nu te duci in iad o sa te rencarnezi intr-un om fara sa iti aduci aminte nimic, practic o sa-ti iei viata de la inceput dar in alt corp. funda?
Asculta aici, daca poti cauta cartea ' Gloria Polo ' ' Am fost la portiile iadului si ale cerului '. Dar am sa-ti zic eu cate ceva despre moarte, Deci... Dupa ce mori sufletul iese din corp printr-un tunel la capatul tunelului te vor astepta rudele Moarte ( cele care au ajuns in cer ) Si Domnul ISUS, acolo iti vei vedea toate viata traita pana atunci pe un fel de video proector, si faptele bune si faptele rele. Daca iti este frica de moarte cauta ' Rugaciunile Sf Brigita a Suediei ' Cele 15 Rugaciuni
Stiintific vei muri ingropat te vor uita etc. Religios sufletul se va duce la dumnezeu si judecat iar dupa faptele tale te va inrecarna intr-un om bun cu casa fericire bucurie iar fapte rele suferinta bataie fara casa boschetar etc!
jmarley întreabă: