Imi place sa scriu versuri si o faceam de cand aveam vreo 18 ani.Intr-adevar iti poti manifesta astfel starea ta sufleteasca.Eu am o vorba a mea cu care mi-am inceput caietul de versuri: atunci cand nu merita sa vorbesti, scrii! E o constatare a mea de pe la 18 ani si nu mi-am schimbat-o nici acum!
Fiul meu (19 ani) a publicat recent un volum de versuri, lansarea volumului a avut loc cu cateva zile inainte de sfarsitul anului scolar la liceul unde a terminat clasa a XII ca sef de promotie.
Am scris versuri de vreo 2-3 ori...atunci cand sunt trista simt nevoia sa fac asta.........pacat ca nu le mai am
Si eu scriu poezii uneori. Le pastrez, mi se par amuzante dupa cativa ani.
Referitor la ultima intrebare, poate e ciudat, dar atunci cand sunt foarte trista imi place sa dansez. Ma face sa ma simt bine. Aaa sau sa ma dau in leagan. Si asta ajuta.
Bucuria mi-o manifest lalaind. Toata ziua prin casa, toate tapeniile de melodii. Din pacate prin fericirea mea ii fac pe altii nefericiti, ca am o voce ingrozitoare!
Da, eu una scriu poezii, uneori versuri albe, referitoare la stari de spirit, anotimpuri, sentimente...
Traiesc prin asa ceva.
Eu am cartea mea personala care se numeste "Faclia sufletului" si e alcatuita din trei compartimente: poezii, esee si aforisme... E super sa scrii poezii...
Mai cochetez cu versul, si cu rima.cand merg cu avionul pan-la LIMA. in versuri ...nu prea cant a mea traire, doar dragostea frumoasa, si un pic de iubire.tristetea si celelalte, care sunt trecatoare, nu prea le cant, si apoi, nimic nu-i nou sub soare.scrii tu, scriu eu sau altul, doar cat ne tine ata. e posibil ca preaINALTUL sa ne cam curme viata. asa ca sa-ncercam, sa ne-ajutam mai frate, si toate cele rele, sa le-aruncam la spate.
Am incercat o data, acu' cativa ani. Dupa ce am terminat-o, am citit-o si m-a pufnit rasul . N-am talent, bine, nici nu prea am interes pentru asta.Nu numai ca nu le scriu, dar e dificil si sa inteleg una, mai ales mai complicata, cand o citesc. Eventual ma uit la comentariu sa pricep si eu ceva.De exemplu, Nichita Stanescu scria niste poezii... mister pentru mine
Fuxy, cuvintele tale nu mint deloc, ele un adevar spun, dar oare, la ce e bun? sa scrii, sa suferi, sa simti, ca nu esti apreciat, sa scrii, sa suferi, in singuratate, sa mori, si sa fii uitat.ps romanul s a nascut poet, dar dk nu isi publica poeziile, tot degeaba, pentru ca dk cineva nu ii citeste poeziile peste 100 de ani, a skris degeaba:d
Si eu scriu poezii dar deocamdata nu am participat la nici un concurs in schimb mi-au fost publicate cateva la un ziar... Vreau sa particip la un concurs de poezii...Va rog spuneti-mi si mie cand mai exista vreun concurs sa particip si eu...Adresa mea de mail este ffabn@yahoo.com...Va multumesc Anca BISTRITA
Poezia este un stil de viata. Uneori prin poezie ne descoperim pe noi alteori ii descoperim pe altii.
Omul intotdeauna si-a exprimat trairile prin ceva. Tu o faci prin poezie, eu o fac prin muzica, altul o face prin pictura. Ceea ce conteaza e sentimentul suprem pe care-l simtim cu totii.