Este suficient s-o simt...
Însă frumusețea Soarelui oricum se reflectă în viața pe care o oferă, iar de ea mă pot bucura din plin, doar aruncând o privire în jur.
Imi vajaie in cap melodia de la Beatles,aceea cu "sun, sun, here it comes..."
Soarele nu doar ca imi afecteaza vederea, da' imi afecteaza si starea, ma enerveaza rau.Nu imi place lumina,e bine-cunoscut pe aici,la S&F, pentru unii, ca-s mare fan al tot ce e cu intuneric, frig si stari hibernale.
Tare sunt curios ce frumos vi s-ar parea Soarele daca s-ar mari doar de 1, 5 ori.Frumos al dracului la 60 de grade Celsius la umbra.
Prefer sa cunosc frumusetea Soarelui folosind filtre optice pentru a nu mi praji ochii.
S-au inventat ochelarii de soare, acum ca ai aflat, poti sa descoperi si tu frumusetea soarelui.
Succes.
"frumusetea" o masuram fiecare dupa alte criteri.nu vei gasi un lucru bun fara o parte neagra, deci daca vei trai toata viata renuntand la lucrurile care te fac fericit deoarece au o parte care iti provoaca rau, vei duce o viata sanatoasa dar nefericita. asa ca... priveste pe cer si come to the dark side, we have cookies
As prefera ca mi-o imaginez... poate ca frumusetea soarelui cum zici tu pentru mine nu este frumusete...stii fiecare are gusturile lui, daca tii iti place posibil ca altuia sa nu ii placa! iar atunci cand ti-o imaginezi chiar o sa ajungi sa ii vezi frumusetea chiar daca nu este ceva real.:*
KiDaAnDrEeA întreabă: